Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova kadrosunu güçlendirdi! Vahide Perçin’in ayrıldığı diziye eski eşi katıldı!

Bir Zamanlar Çukurova kadrosunu güçlendirdi! Vahide Perçin’in ayrıldığı diziye eski eşi katıldı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin başarılı yapımlarından Bir Zamanlar Çukurova, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Sezon başlangıcında İbrahim Çelikkol’u kadrosuna katan dizi şimdi de usta oyuncu Altan Gördüm’le yoluna devam edecek. Altan Gördüm bilindiği üzere Vahide Perçin’in eski eşidir. Vahide Perçin dizinin ilk 3 sezonuna damgasını vuran başrol oyuncusu olarak akıllara yazıldı. Hünkar karakterini canlandıran Perçin’in diziden ayrılmasına hayranları çok üzülmüştü.

Bir Zamanlar Çukurova geçen sezon çok önemli oyuncularının ayrılığıyla sarsılmıştı. Diziden Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Kerem Alışık, Hande Soral gibi çok önemli karakterler ayrılmıştı. Ancak bu ayrılıklar sanılanın aksine Bir Zamanlar Çukurova’nın kan kaybetmesiyle değil aksine aynı başarıyla yoluna devam etmesiyle sonuçlandı.

Dizi ikinci sezonda İbrahim Çelikkol gibi çok güçlü bir ismi kadrosuna kattı. Hakan Gümüşoğlu karakteriyle diziye katılan İbrahim Çelikkol, hikayenin yönünü değiştiren bir karakter olarak karşımıza çıktı.

Bir Zamanlar Çukurova kadrosunu güçlendirdi! Vahide Perçin'in ayrıldığı diziye eski eşi katıldı! 7

İbrahim Çelikkol’un katılımıyla yeni bir ivme kazanan Bir Zamanlar Çukurova yine çok güçlü bir ismi kadrosuna kattı. Gazeteci Birsen Altuntaş, usta oyuncu Altan Gördüm’ün artık Bir Zamanlar Çukurova’da rol alacağını duyurdu. Gördüm’ün canlandıracağı karakterle ilgili bilgi verilmedi.

Usta oyuncu en son 2020 yılında çekilen Gel Dese Aşk dizisinde rol almıştı. Tiyatro kökenli deneyimli oyuncu Gel Dese Aşk dizisinde Sabri karakterini canlandırmıştı. Bir Zamanla Çukurova dizisi, yaklaşık iki yıldır ekranlardan uzak olan Altan Gördüm’ü yeniden hayranlarına kavuşturuyor.

Vahide Perçin’in ismi ile anılan diziye, eski eşi Altan Gördüm’ün dördüncü sezonda katılması ilginç bir tesadüf olarak dikkatleri çekiyor.

Bu arada Birsen Altuntaş dört sezondur devam eden dizide yakında yeni ayrılıkların yaşanacağını da duyurdu. Dizinin son bölümünde Hilal Altınbilek’in canlandırdığı Züleyha karakteri vurulmuştu. Bir sonraki bölümün fragmanında ise hastanede yoğun bakımda yatan Züleyha’nın kalbinin durduğu sahne izleyicilerin heyecanını artırmıştı.