Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova seti gerilim, kavga ile gündem oluyor ama bu sefer büyük bir mutluluk hakim!

Bir Zamanlar Çukurova seti gerilim, kavga ile gündem oluyor ama bu sefer büyük bir mutluluk hakim!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanmakta olan Bir Zamanlar Çukurova dizisi, büyük başarılar kazandığı sürecin sonuna doğru ilerliyor. 4. sezonu devam eden dizinin hikayesi hala milyonlarca izleyiciyi kendisine çekiyor. Adana’da çekimleri devam eden dizi, kasvetli bir ortama sahip.

Dizinin setinde 4 sezon boyunca birbirinden ilginç olaylar ve gerilimli anlar yaşandı. Züleyha karakteri ile dizide yer alan Hilal Altınbilek, Adana’daki set ortamını kasvetli olarak ifade etmişti. Dizinin setinde çok eğlenceli bir durum yok ve bazen de yaşanan kavgalar magazin gündeminde öne çıktı.

Uğur Polat ile Kerem Alışık ve Murat Ünalmış ile yine Kerem Alışık arasında yaşanan kavgalar da bir dönem çok konuşuldu. Dizinin setinde son kavga olayı ise İbrahim Çelikkol ile Furkan Palalı arasında yaşandı ve iki oyuncunun sette birbirlerine karşı sertleştikleri magazin gündemine yansımıştı.

Bir Zamanlar Çukurova seti gerilim, kavga ile gündem oluyor ama bu sefer büyük bir mutluluk hakim! 70

Bu kadar kasvetli ve gerilimli bir dizi setinde güzel gelişmeler de yaşanıyor. Sezon sonunda veda etmesi beklenen dizide Gaffur karakteri ile çok etkili performans sergileyen Bülent Polat, ikinci kez babalık sevinci yaşıyor. Doğa isimli kızı bulunan oyuncu, şimdi de ikinci çocuğunun mutluluğunu yaşıyor. Usta oyuncu, daha önce kızı Doğa ile dizide birlikte rol almıştı.

Dizinin setinde de oyuncu arkadaşları Bülent Polat’ın doğan bebeğiyle bir hayli mutlu oldu… Yoğun bir çalışma ortamının sonuna doğru gelen ekip, son haftalarda bebek sevinci yaşadı…

Bülent Polat’ın eşi Duygu hanımın bir erkek bebek dünyaya getirdi. Normalde Çanakkale’de yaşayan çift, bir süredir doğum nedeniyle Adana’da birlikte kalıyordu.

Bülent Polat, oğlunun isminin Doğu olduğunu da yaptığı paylaşım ile duyurdu. Oyuncu, babalık sevincini şu sözlerle ifade etti.

“Oğluşum Doğu aramıza katıldı. Mesaj atan, arayan, soran desteklerini sonsuz hissettiren dostlarımız bize Adana’da çok iyi bakıyorsunuz. İyi ki varsınız.”