Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova setinde rahatsız edici kavga iddiası!

Bir Zamanlar Çukurova setinde rahatsız edici kavga iddiası!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Adana’da çekimleri devam eden Bir Zamanlar Çukurova dizisinin setinden gelen kavga haberlerine bir yenisi daha eklendi. Daha önce de sette benzer haberler yapılmış ve nadiren de olsa gerilimli anların yaşandığı bir ortam olduğu da biliniyordu.

Fekeli karakterini canlandıran Kerem Alışık’ın sette kavga çıkarttığına yönelik iddia, TV100’de yer aldı. Birsen Altuntaş’ın haberine göre Kerem Alışık ile Demir karakterini canlandıran Murat Ünalmış arasında bir gerilim ortaya çıktı.

Daha önce Uğur Güneş’in de dizide kavgalardan rahatsızlık duyduğu için projeden ayrılmak istediğine yönelik iddialar vardı. Şimdi de bu kavga haberinin gelmesi sette ortamın zaman zaman gerildiğine işaret ediyor.

3. sezonun sonuna doğru ilerleyen ve 4. sezonda da devam edecek olan dizide Kerem Alışık ile Murat Ünalmış arasında sert bir tartışmanın yaşandığı ortaya çıktı. İddialara göre sorun büyüdü ve Timur Savcı, Adana’ya giderek iki ünlünün arasını yaptı ve ortamı sakinleştirdi.

Ancak ortamın yatışmadığı dün sette yine gerilim yaşanması ile ortaya çıktı. Yönetmen Murat Saraçoğlu ile Kerem Alışık arasında bir sahnenin değiştirilmesi ile ilgili konuşmalardan rahatsız olan Murat Ünalmış’ın araya girdiği ve ‘senaryonun manipüle edildiğini’ belirterek itiraz ettiği, sonrasında da iki ünlü arasında gerilim yaşandığı belirtiliyor.

Alışık’ın tartışma sırasında Ünalmış’a hakaret ettiği de iddialar yansıdı. Yönetmen Saraçoğlu’nun bu gerilim üzerine seti durdurduğu, kayda alınan tartışmanın da yapımcıya gönderildiği gelen bilgiler arasında.