Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova setinde üst üstü gelen büyük şanssızlık!

Bir Zamanlar Çukurova setinde üst üstü gelen büyük şanssızlık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyicilerle perşembe akşamları buluşmakta olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 100. bölümü ile birlikte sezon finali yapması bekleniyor. Yaz arası verecek olan dizide Ümit karakterine hayat veren isim Hande Soral… Diziye 2020 yılının sonlarında dahil olan oyuncu, eşi İsmail Demirci ile programını denkleştirip yeniden İstanbul’da buluşabildi.

Kuzey Yıldızı dizisinin Ordu’daki çekimleri nedeniyle eşi ile uzun süredir görüşemeyen Hande Soral, Adana’da Bir Zamanlar Çukurova’ya katılınca buluşabilmek için çekim programlarını denkleştirmek durumunda kalıyor. Bir alışveriş merkezinde görüntülenen ikili, muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Furkan Palalı ve Aras Şenol’un koronavirüse yakalandığı hatırlatılınca Hande Soral, kendisini de mutasyonlu virüs atlattığını açıkladı.

Oyuncu, “Evet maalesef, ben de atlattım. 1 ay falan oldu. Ben iyileştim, şimdi başka oyuncu arkadaşlarımız oldu. Şu an duyuyorsunuz zaten, her yerde herkes yani… Çok riskli bir dönemdeyiz. Yapacak bir şey yok” dedi.

Kendisinde de tat ve doku kaybı olduğunu ifade eden Soral, daha yeni kendine gelebildiğine değindi. Oyuncu, “Biraz uzun bir süreç ama daha da uzun sürenler olmuş. Ben daha hafif atlatıp, çok şanslı olanlardanım. Ama korkunç bir hastalık. Allah kimsenin başına vermesin. Nasıl bir süreç yaşayacağımızı bilmediğimiz için, gerçekten çok endişe ile geçiyor o süreç. Herkesten olabildiğinde ne yapılması gerekiyorsa devam edelim. Çünkü insan başına gelmeden ciddiyetini anlamıyormuş” diye konuştu.

10 gün boyunca karantinada kaldığını anlatan oyuncu, 14 gün kadar evde kaldığını ve kendini iyi hissettikten sonra kendi karantinasını bitirdiğini ifade etti.