Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova sezon finali, büyük bir soruyla geliyor!

Bir Zamanlar Çukurova sezon finali, büyük bir soruyla geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Atv ekranlarında yayınlanan dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova’nın sezon finalinde şaşırtıcı gelişmeler yaşanacak.

Başrollerinde Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek’in oynadıkları dizide Züleyha’nın hamile olduğunu öğrenen Demir, çılgına dönüyor. Kendisinin çocuğu olmayacağını düşünen Demir, Züleyha’nın gizlice Yılmaz ile görüştüğüne inanıyor.

Züleyha ve Demir tartışırken yaşanan bir gelişme, çiftlikte korkuyla karşılanıyor. Demir, silahını çekiyor ve Züleyha’yı tehdit ediyor.

Bu sırada patlayan silah sesi çiftlikte duyuluyor ve herkes korku içinde bakakalıyor.

Bir Zamanlar Çukurova sezon finali, büyük bir soruyla geliyor! 7

Bu sahnede Züleyha’nın vurulup vurulmadığı, muhtemelen yeni sezonda yanıtını bulacak.

Aynı anlarda Yılmaz’ın da Müjgan ile düğünü yapılıyor. Yılmaz, sonunda Züleyha’nın Adnan’ın onun oğlu olduğunu açıklayan mektubu okuyor.

Yılmaz’ın nikah masasında kalakaldığı ve bir köprünün üzerine çıkıp bağırdığı anlar, gerçeği öğrendiği ve Müjgan’ı nikah masasında bıraktığı şeklinde yorumlanıyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 35. bölüm sezon finali tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çukurova’da herkesin hayatını alt üst eden gerçekler ortaya çıkmaya başladı. Demir’in Adnan’ın, Yılmaz’ın oğlu olduğunu en başından bu yana bildiğini öğrenmesi Hünkar için büyük bir şok olur. Ancak anne-oğul bu konuda birbirlerini anlayarak, geleceğe dair plan yapmaya başlayacaktır. Bu gerçek ikisinin arasında kalmaya devam edecektir. Demir, şimdi Seher’den nasıl kurtulacağını bulmak zorundadır. Annesi ile birlikte Seher ile yüzleşirler. Seher, Hünkar ve Demir karşısında daha fazla direnemez ve bebeğin Gaffur’dan olduğunu söyler.

Hünkar, önce Seher ve Gaffur ile buluşur. Ancak Saniye her şeyi öğrenir! Seher’e saldırır. Gaffur hala inkar etse bile, kimseyi inandıramaz. Üstelik Saniye’yi sonsuza kadar kaybetmiş gibidir. Saniye, çocuk sahibi olamayışına şimdi daha çok üzülmektedir. Tüm bu karmaşa içinde Seher ile konuşup ona akıl verme görevi de Züleyha’ya düşecektir.

Müjgan ve Yılmaz, Fekeli’nin evinde yaşamaya karar verince, evde yeni gelin hazırlığı başlar. Badana boya sırasında da yatağın altında Züleyha’nın mektubu bulunur. Tüm bu karmaşa arasında Züleyha fenalaşır ve hastaneye kaldırılır! Gelecek haber herkesi şok edecektir!