Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova sezon finalinde şok üstüne şok!

Bir Zamanlar Çukurova sezon finalinde şok üstüne şok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarının sevilen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova, bu sezona damga vuran yapımların başında geliyor.

Vahide Perçin, Uğur Güneş, Murat Ünalmış, Kerem Alışık ve Hilal Altınbilek’in başrollerinde yer aldığı dizinin final bölümü yayınlandı.

YILMAZ, MEKTUBU OKUDU

Yılmaz’ın aklı Züleyha’da kalsa da Müjgan ile evlendi. Uzun süredir izleyicilerin büyük eleştirisine konu olan mektup meselesi de sonuçlandı. Yılmaz, Züleyha’nın mektubunu düğünden sonra okudu. Tabii ki bu sözler Yılmaz için büyük bir şok oldu.

DEMİR’E BÜYÜK ŞOK

Kısır olduğunu, çocuğu olmayacağını düşünen Demir ise büyük bir şok yaşadı. Doktor, Demir’e çocuk sahibi olabileceğinin haberini verdi.Züleyha’nın Yılmaz’dan hamile kaldığını sanan Demir için bu gelişme büyük bir şoktu.

Bir Zamanlar Çukurova 35. bölüm sezon finalinde başka neler oldu?

Düğün öncesinde Yılmaz ve Demir karşılaşır. Yine silahlar çekilir. Demir’in silahı bırakması gerektiğini konuşmak için Hünkar’a giden Fekeli, onu da düğüne davet eder! Konak’ta ise işler çığırından çıkmıştır. Züleyha’nın hamileliği tüm sırların da ortaya çıkmasını tetikleyecektir.

Demir en başından bu yana tüm yalanlardan haberdar olduğunu itiraf eder! Züleyha’yı iffetsizlikle suçlar! Saniye ve Gaffur cephesinde de savaş devam etmektedir. Saniye Gaffur’u evden atar. Konağın bahçesindeki duvar yıktırılınca, Gaffur’un zulası ortaya çıkar ve zulada sakladığı sahte kimlikler ile Züleyha’nın mektubu Yılmaz’ın eline geçer.

Tüm karmaşaya rağmen düğün gerçekleşir. Hünkar, Fekeli ile yan yana düğüne katılır. Müjgan mutlu, Yılmaz ise şaşkındır! Düğüne katılan İstanbul’dan gelen misafirler herkesi bir geceliğine bile olsa, güzel şeylere yaşamaya inandıracaktır. Züleyha, artık hayatına o konakta devam etmek zorunda kalacağını düşünürken, Yılmaz da aklından Züleyha’yı tamamen çıkarmaya çalışır.