Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova ve İstanbullu Gelin için haftaya çok zor bir süreç başlayacak!

Bir Zamanlar Çukurova ve İstanbullu Gelin için haftaya çok zor bir süreç başlayacak!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Gelecek hafta Perşembe ve Cuma akşamı, reytingleri etkileyecek iki dizi yayına girmeye hazırlanıyor.

Bir Zamanlar Çukurova, Bizim Hikaye, Avlu ve Muhteşem İkili dizilerinin yayınlandığı Perşembe akşamı, kadrosu ve hikayesiyle iddialı bir yapım olan Çarpışma dizisi 22 Kasım akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek.

Perşembe’yi sallaması beklenen Çarpışma dizisinin dengeleri değiştirip değiştirmeyeceğini hep birlikte göreceğiz ancak iddiasını diğer dizilerin güçlü duruşuna karşılık sürdüren Çarpışma, reyting pastasından alacağı payla, diğer dizileri de sarsabilir!

Kıvanç Tatlıtuğ’un Cesur ve Güzel dizisinden sonra yeniden ekrana döndüğü ve Elçin Sangu’nun da Kiralık Aşk’tan sonra merakla beklenen yeni diziyle tekrar dönecek olması, heyecan yaratıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ’un ‘Kadir’, Elçin Sangu’nun ‘Zeynep’, Onur Saylak’ın ‘Veli’, Alperen Duymaz’ın ‘Kerem’, Melisa Aslı Pamuk’un ‘Cemre’ karakterlerini canlandırdıkları ‘Çarpışma’, dört arabanın birbiriyle çarpışmasıyla kesişen hayatları konu alıyor.

Bir Zamanlar Çukurova ve İstanbullu Gelin için haftaya çok zor bir süreç başlayacak! 8

Güçlü oyuncu kadrosu, sürükleyici senaryosu, yüksek temposu ile tanıtımları çok beğenilen dizinin ilk bölümü merakla bekleniyor.

CUMA AKŞAMLARI KARIŞACAK! TAM 6 DİZİ YAYINDA OLACAK!

23 Kasım Cuma akşamı da atv’nin yeni dizisi Şahin Tepesi ilk bölümüyle ekrana gelecek.

Aynı akşam ekranda 5 dizi daha yer alıyor. İstanbullu Gelin, Payitaht Abdülhamid, Arka Sokaklar, Gülperi ve Kızım dizileri de Cuma akşamları yayınlanmakta.

Atv’nin Aşk ve Mavi dizisinin final yapmasından sonra yerine Şahin Tepesi dizisi geliyor. Reytingde dengeleri nasıl değiştireceği merak konusu.

Geçtiğimiz yıl Söz’de oynayan Aybüke Pusat ile Vatanım Sensin’de oynayan Boran Kuzum’un baş rolünde oynadıkları dizide, birbirlerinin hayatından çalan iki kadının hak ve güç savaşı konu ediliyor.

Bir Zamanlar Çukurova ve İstanbullu Gelin için haftaya çok zor bir süreç başlayacak! 9

Bu savaşın ortasında kalan iki gencin aşkları için verdikleri mücadele ve bir ölümün ardındaki büyük sır, yeni diziye merakı da arttırmakta.

Ay Yapım imzalı, tanıtımlarıyla büyük merak uyandıran Şahin Tepesi’nin yönetmenliğini Hilal Saral yaparken, senaristliğini de Melek Gençoğlu üstleniyor.

Zerrin Tekindor, Ebru Özkan, Murat Aygen, Esra Dermancıoğlu, Kaan Taşaner, Leyla Tanlar ve Mustafa Mert Koç’un da oynadığı dizi, entrikalarla dolu hikayesiyle dikkat çekecek.

DİZİNİN KONUSU NE?

Birlikte büyüdüğü Tuna’nın (Zerrin Tekindor) oyununa gelen Melek (Ebru Özkan), işlemediği bir kabahat yüzünden babası tarafından evden kovulmuş ve mirastan mahrum edilmiştir. Yıllar sonra babasının cenaze törenine katılmak için döndüğünde iki yetişkin çocuğu olan dul bir kadındır. Gençlik aşkı Demir (Murat Aygen) ise Tuna’yla evlenmiş onların da iki çocukları olmuştur. Babasının vasiyeti, iki çocuğuyla borç harç içinde hayat mücadelesi veren Melek için ne kadar şaşırtıcı ise, Tuna için o kadar büyük sürpriz olur. Babasının affettiği Melek de artık, mirasta hak sahibidir. Kocasına saplantılı bir şekilde aşık olan Tuna, hem Demir’i, hem sahip olduğu serveti kaybetme endişesi yaşarken, en çok Melek’in babasının ölümünün ardındaki sırrı öğrenmesinden korkmaktadır. Geçmişteki acı ve pişmanlıklarıyla kavrulan iki kadının kıyasıya mücadelesi, çocukları Verda (Aybüke Pusat) ve Efe’nin (Boran Kuzum) aşklarına en büyük engeldir.