Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da büyük şok! Yılmaz ortadan kayboluyor!

Bir Zamanlar Çukurova’da büyük şok! Yılmaz ortadan kayboluyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, bu hafta 15. bölümü ile ekranlara gelecek.

Başrollerinde Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek’in oynadıkları dizinin bir önceki bölümünde Yılmaz ve Demir birbirlerine silah çekmişler ve Züleyha da arada kalmıştı.

Sahnenin devamını bu hafta yayınlanacak yeni bölümde izleyeceğiz. Züleyha, durumun korkunç yanını görüp sinir krizine giriyor.

Bir Zamanlar Çukurova'da büyük şok! Yılmaz ortadan kayboluyor! 7

Dizinin yeni bölüm tanıtımında bu restleşmenin neticesi tam olarak anlaşılamıyor. Ancak Yılmaz’ın ortadan kaybolduğu ve her yerde arandığı tanıtıma yansıdı. Fekeli, Yılmaz’ı aratırken Gaffur’u aldığı ve adamlarına onu sorgulattığı görülüyor.

Yamanlar normal hayatlarına devam ederken Yılmaz bulunamıyor ve Fekeli, bir akşam Yamanlar’ın çiftliğine geliyor. Herkesin şaşkın bakışları arasında neler yaşanacağı da şimdiden merak konusu.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 15. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Yılmaz’ın Adana’daki durdurulamaz yükselişi, Demir ve Cengaver’i çileden çıkartıyor! Yılmaz ve Fekeli’den tamamen kurtulmak için Çukurova’yı yerle bir eden ikiliyi, şimdi daha büyük sorunlar bekliyor.

Çukurova’da ölüm sessizliği! 10 kişinin hayatını kaybettiği büyük patlama, Çukurova’da büyük yankı yapıyor. Demir’in bu patlamada payının olduğunu öğrenen Hünkar ise, izleyeceği yol ile herkesi şaşırtacak.

Büyük yüzleşme! Aldığı intikamın sevincini yaşayan Demir, Züleyha ile katıldıkları törende hiç beklemediği bir gerçekle karşı karşıya kalıyor! Çukurova’nın saygın beyi Demir, bu karşılaşmanın hesabını nasıl verecek?