Ana sayfa Dizi Analiz Bir Zamanlar Çukurova’da büyük tesadüf, dengeler çok değişecek!

Bir Zamanlar Çukurova’da büyük tesadüf, dengeler çok değişecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin güçlü hikayesine bir ünlü isim daha katılıyor… Hilal Altınbilek ve İbrahim Çelikkol’un dördüncü sezonda başrolünde yer aldığı diziye Haşmet isimli bir karakter geliyor.

Perşembe akşamları yayınlanan ve tüm kişiler kategorisinde ikincilikler elde etmeyi sürdüren dizinin hala milyonlarca hayranı var. İlk 3 sezonda elde edilen müthiş başarıdan sonra, dördüncü sezonda ciddi bir izleyici kaybı yaşandı. Ancak bu dizinin hala çok etkili ve sadık bir izleyici kitlesi olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Çukurova’da geçen dizinin daha etkili hale gelmesi için senaristler senaryo üzerinde önemli adımlar atıyor. Züleyha ve Hakan karakterlerinin aşkına yönelik büyük beklenti artarken, Fikret karakterinin de çatışmacı hali diziye renk katıyor.

Bir Zamanlar Çukurova'da büyük tesadüf, dengeler çok değişecek! 7

Şimdi ise Haşmet isimli karakter ile birlikte hikayede önemli bir yenilik daha oluşacak. Dizide üç sezon başrolde yer alan Hünkar karakterini Vahide Perçin canlandırmıştı. Ne tesadüf ki Vahide Perçin’in eski eşi Altan Gördüm yeni karakteri canlandıracak isim oldu.

Üçüncü sezonda Vahide Perçin’in ayrıldığı hikayeye dördüncü sezonda eski eşi katılacak.

Haşmet Çolak karakterinde izleyeceğimiz oyuncu, Adana’nın en etkili isimlerinden ve toprak ağası olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.

Haşmet karakterinin hikayede tüm dengeleri değiştirmesi beklentisi var.