Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da Hilal Altınbilek için ciddi bir sorun var!

Bir Zamanlar Çukurova’da Hilal Altınbilek için ciddi bir sorun var!

tarafından ker_def

TelvizyonGazetesi.com / ANALİZ – Bir Zamanlar Çukurova’nın en önemli şansı Hilal Altınbilek! Ünlü oyuncu Hilal Altınbilek, atv’de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Züleyha karakterini canlandırıyor. Rolünü o kadar başarılı oynuyor ki, birçok kişi Hilal Altınbilek’i yılın en iyi kadın oyuncusu olarak anıyor.

Züleyha karakterinden çok etkilenen, rolünden gerçek hayatta da çıkmaktan zorlanan bir Hilal Altınbilek gerçeği var. Kova burcu olan oyuncu, sahiplenici bir yapıya sahip. Özel hayatında çocuğu olmasa da dizideki çocuklara anneleri gibi yaklaşıyor. Hilal Altınbilek’in bu özellikleri de dizideki sahnelerin daha inandırıcı olmasına katkı sağlıyor.

Hilal Altınbilek, karantina günlerinde katıldığı youtube programında ilginç açıklamalar yapmıştı. Oyuncu, “Bende sahiplenme iç güdüsü var. Annelik duygusu biraz fazla. Evet, çocuğum yok. Sahiplenme duygusuna en yakın duygu, annelik duygusudur. Bu da bende fazlasıyla var. Biraz haddimi de aşabiliyorum” açıklamasını yaptı.

Oyuncu, hem arkadaşlarına hem babasına ve aile bireylerine fazlasıyla sahiplenici bir dürtüyle yaklaşıyor. Hilal Altınbilek, “Onlara karşı biraz fazla sahiplenici olabiliyorum. Annelik iç güdüsüyle yaklaştığım oluyor. Sevmediğim bir huyum ama işime yaradı” açıklamasıyla dikkat çekti.

HİLAL ALTINBİLEK ROLÜNDEN ÖZEL HAYATINDA DA ETKİLENİYOR

Bir Zamanlar Çukurova'da Hilal Altınbilek için ciddi bir sorun var! 8

Oyuncu gerçekten de sahiplenme duygusunu fazlasıyla abartabiliyor. Set bittikten sonra da rolünden çıkamadığını, Züleyha’nın yaşadıklarından etkilendiğini itiraf eden Hilal Altınbilek, ailesine karşı da sahiplenici bir tutum izliyor.

Oyuncu, dizide canlandırdığı karakterin durumunun çok karışık olduğunu ve kendisinin de bu durumdan etkilendiğini itiraf etti. Karakterden normal yaşantısında da çıkmakta zorlanan Hilal Altınbilek, karantina sürecinde de bu baskıyı üzerinde hissetmiş.

Hilal Altınbilek’in Züleyha karakterinden olumsuz etkilendiğini ifade ettiği sözleri şöyle:

“Durumu çok karışık. Çok zor bir durum. Aslında o kadar çok içselleştirdim ki, karantina döneminde kendimi biraz rahatlatmaya çalışıyorum. Karakterden çıkmak mı denir buna, ne denir bilmiyorum. Biraz yoran, sıkan ve psikolojik olarak kendimi sürekli rahatsız hissettiğim bir karakteri oynuyorum. Boş zamanlarımda da bunu yapıyorum. Etkileniyorsun ve çıkamıyorsun işin içinden.”

ROLDEN ÇIKAMAMAK PROFESYONELCE DEĞİL

Bir Zamanlar Çukurova'da Hilal Altınbilek için ciddi bir sorun var! 9

Hilal Altınbilek’in rolden çıkamama itirafı aslında bu sektörün önemli isimleri tarafından çok eleştirilen bir durum. Bülent İnal, Bülent Uygun, Engin Altan Düzyatan, Ozan Akbaba gibi oyuncular, set bittikten sonra da karakterden etkilenen oyuncuları profesyonel olarak görmediklerini belirten yorumlar yapmıştı.Bülent İnal ve Gürkan Uygun, Payitaht Abdülhamid oyuncuları ile youtube sohbetinde, set bittikten sonra özel yaşamlarında canlandırdıkları karakterlerden etkilenerek hayatlarında bir değişim yaşamadıklarını anlatmış ve tersinin profesyonelce olmadığını belirtmişlerdi.

Hilal Altınbilek’in Züleyha karakterinden etkilenerek özel hayatına da bunu taşıması normal kabul edilen bir durum değil belki… Ancak oyuncunun performansını olumlu etkilediği de bir gerçek.