Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da itiraf; Saniye ile aynı yatağı paylaşmayı seviyor!

Bir Zamanlar Çukurova’da itiraf; Saniye ile aynı yatağı paylaşmayı seviyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisinin en kaypak, çıkarcı ve para düşkünü Gaffur karakterine hayat veren ünlü oyuncu Bülent Polat, atv’de yayınlanan Dizi TV programında önemli açıklamalar yaptı.

Gaffur ile adeta başrollerden rol çalan bir performansa imzasını atan Bülent Polat, karakteri için hayatta en önemli şeyleri anlattı.

Polat, “Gaffur için hayattaki en değerli şey yemek, para, yemek, para” diye konuştu. Sürekli kafasında tilkiler dolaşan bir adamı çok iyi canlandıran Gaffur, dizinin 14 Kasım Perşembe günü yayınlanacak 44. bölümünde toplu sünnet düğününde köylülerin yemekten zehirlenerek hastaneye kaldırılmasına sebep olacak ve Murat Ünalmış’ın canlandırdığı Demir Yaman’dan feci bir dayak yiyecek.

Gaffur’un gelecek planı hakkında konuşan Bülent Polat, “Bu kahyalık meselesini kaybetmeden para kazanıp, çocuk yapmak ve karnımızı da doyurduk mu, sanki Gaffur için mesele tamam” dedi.

Bir Zamanlar Çukurova'da itiraf; Saniye ile aynı yatağı paylaşmayı seviyor! 7

Aşkın Gaffur için karın tokluğunu ifade ettiğini anlatan Bülent Polat, Yılmaz meselesinin de içinde kaldığını belirtiyor.

Hünkar hanım ve Demir beyin Gaffur’u bir türlü ciddiye almamalarına dikkat çeken Bülent Polat, “Saniye ile aynı yatağı paylaşmayı seviyorum” diyerek de gülümsetti. Dizide Gaffur’un eşi Saniye karakterini Selin Yenince’nin başarıyla canlandırdığını da hatırlatalım.

Dizide Seher ile yakınlaşan Gaffur’un sahneleri de yine dikkat çekmişti.

Gaffur’u müthiş bir yetenekle canlandıran Polat, sanki rol yapmıyor da adeta bu karakteri yaşıyor…

Dizi TV’deki röportajı videoda bulabilirsiniz.