Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova’da ne tılsım bozuldu, ne de final yapacak!

Bir Zamanlar Çukurova’da ne tılsım bozuldu, ne de final yapacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında çok başarılı bir sezon geçiren Bir Zamanlar Çukurova dizisi, dikkat çeken performansı ile yüksek reytingleriyle yoluna devam ediyor. Sosyal medyada dizinin final yapacağına yönelik söylemler ise gerçeği yansıtmıyor.

Ni hikayede bir sorun var, ne reytinglerde ne de izleyici ilgisinde bir düşüş yaşanıyor. Tüm göstergeleri olumlu devam eden dizinin final yapacağı ile ilgili söylentilerin doğru olmadığını yapımcı firma da çeşitli yollarla duyurdu. Hikayenin bu hızlı devam etmesi durumunda dizinin en az 2 sezon daha devam edebilmek gibi bir şansı da öngörülüyor…

Vahide Perçin’in canlandırdığı Hünkar karakterinin diziden ayrılmasının ardından birçok kişi, yapımın güç kaybedeceğini düşünmüştü. Hünkar karakteri hikayede çok baskın bir roldeydi ve gidişinden sonra sosyal medyada da diziye yönelik ilgisinin azaldığını belirten birçok izleyici yorumu vardı. “Hünkar gitti tılsım bozuldu” şeklinde değerlendirmeler de yapıldı. Hünkar ayrıldıktan sonra 2 bölüm geçti. Ancak hiçbir düşüş görülmüyor. İzleyicilerin sıkı sıkıya diziye bağlı olduğunu da gelen reytinglerden ölçebiliyoruz.

Ne dizinin final yapacağı doğru, ne de Hünkar’dan sonra yapımın tılsımının bozulduğu doğru… Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu da bugünkü köşe yazısında bu değerlendirmemizi destekleyen mesajlar verdi.

İşte Sina Koloğlu’nun köşesinde yazdığı Bir Zamanlar Çukurova değerlendirmesi: “İnternet ortamında ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dizisinin final tarihi açıklandı. ‘27 Mayıs 2021’de final yapacağı belirtildi’ haberlerinin gerçeği yansıtmadığı bilgisi geldi. “Dizi yeni sürprizleriyle devam edecek. Bu açıklamayı kimin yaptığını bilmiyoruz. Ne kanal ne de yapım şirketinin böyle bir kararı var” dediler. Ben dün yer alan yazımda bu konuya değinmiştim. Hünkar’ın öldürülmesinden sonra dizinin ‘tılsımının’ bittiğini yazmış, ardından bu bilgiyi paylaşmıştım.”