Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova’da nefret edilen Behice’nin yaşadığına sevindik, bu da izleyicinin ters köşesi!

Bir Zamanlar Çukurova’da nefret edilen Behice’nin yaşadığına sevindik, bu da izleyicinin ters köşesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında Perşembe akşamları yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 73. bölümü geride kaldı. Esra Dermancıoğlu’nun canlandırdığı Behice’ye ne olacağı merakla beklenmekteydi. Bu bölümde Behice’nin kurtuluşu izleyicilerin yüreklerine su serpti.

Dizinin hayranları, kötülükte sınır tanımayan Behice’nin öyle kolay kolay ölmesini istemiyor. Tüm suçlarının ortaya dökülmesini, cezasını çekmesini ve kötülüğün hiçbir zaman cezasız kalmayacağının dizideki kantı olacağı günleri izleyiciler iple çekiyor. İşte bu yüzden de Behice’nin kurtulmasına herkes sevindi. Karakterin diziden ayrılmasını isteyenler çoğunlukta ama kolay bir ölüm olmamasını istiyorlar. O yüzden de Behice’nin kurtulmasına herkes sevindi.

Sosyal medyada yorum yazan dizi hayranları; “İyi oldu kurtulması, bu kadar kolay ölmemeliydi. Bir gün değil, her gün öleceğin günleri iple çekiyorum” diye yorum bıraktı. Her kötülüğünün ortaya dökülmesini isteyen dizi takipçileri, “Cezasını çektiği günleri görmek için izliyorum” diye de hırslarını kelimelere döküyor.

“Sürüngen Behice” diye lakap takanlar da var, çıngıraklı yılan gibi süründüğünü yazanlar da var… Bazı izleyiciler ise karakterin bu kadar uzatılmasının diziye zarar vereceği görüşünü yazıyor.

Peki 73. bölümde Behice’ye neler oldu? Behice, kendi kurduğu kumpasta, ummadığı bir şekilde kurban haline gelir. Saldırıya uğramış görüntüsü vermesi için tuttuğu Erdinç, üzerine bir köpek saldırınca Behice’yi vurur ve korkuyla onu orada bırakıp uzaklaşır!

Halasının adeta kovulmuş olması, Müjgan’ı yine sonunu hesap etmediği bir karara iter! Müjgan da halasının peşinden evi terk edecektir. Fikret ise onu geri döndürmeye çalışırken, kendini açıklayamayacağı bir durumun içine soktuğundan habersizdir.