Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da patlayan bomba, kimin ocağına ateş düşürecek?

Bir Zamanlar Çukurova’da patlayan bomba, kimin ocağına ateş düşürecek?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Atv’de bu akşam 13. bölümü yayınlanacak olan Bir Zamanlar Çukurova’da patlayan bombanın kimi hedef aldığı merak konusu.

Başrollerinde Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek’in oynadığı dizinin yeni bölüm tanıtımında, Yılmaz ve Fekeli’nin metruk bir binadaki konuşmaları sırasında, saatli bir bombanın görüntüsü ekrana geldi.

Fekeli’nin “Öyle bir söz söyleyeceksin ki ya yaşatacaksın, ya öldüreceksin!” sözlerinin ardından bombanın patlamasıyla izleyicileri büyük meraka sürükleyen gelişmelerin yaşanacağı anlaşılıyor.

Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde Demir, Züleyha’yı oğlunu bir daha göstermemekle tehdit etmiş ve Yılmaz ile buluşmasını sağlamıştı.

Yılmaz ve Züleyha arasında bu buluşmada neler konuşulduğu heyecanla beklenirken Züleyha’nın eve geldiği ve oğlunu kucaklayıp onun için yaptığını söylediği sahne tanıtımda yer aldı.

Züleyha’ın bu sözlerinden Yılmaz’a gerçekleri anlatamadığı ve oğlundan ayrılmamak için Demir’in istediği açıklamayı yaptığı anlaşılıyor.

Bir Zamanlar Çukurova'da patlayan bomba, kimin ocağına ateş düşürecek? 7

Bu arada Demir, Yılmaz’la uğraşırken Fekeli’nin de yaşadığı ortaya çıkınca iyice deliriyor. Annesinin odasına kadar girdiğini öğrendikten sonra Demir, küplere biniyor.

Fekeli ve Hünkar arasında geçmişte ne yaşandığını herkes çok merak ediyor. Arkasında bir aşk hikayesi, bir ihanet mi var, bu sorunun yanıtını henüz izleyici alamadı.

Ancak Fekeli’nin Yamanlar’la tek derdinin maddi koşullar olmadığı da anlaşılıyor.

Demir’in hem Fekeli hem de Yılmaz’ı aynı anda yok etmek için bir suikast mi düzenlediği yeni bölümde ortaya çıkacak. En önemlisi de bu patlamada hedef olması muhtemel Yılmaz ve Fekeli’nin kurtulup kurtulamayacağı.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 13. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Umudunu da alıp esaretten kaçmak isteyen Züleyha, acısı ve öfkesi harmanlanan Demir’e bir kez daha yeniliyor. Züleyha’ya olan güvenini tamamen yitiren Demir, onu ölümle baş başa bırakarak oğluyla yola koyuluyor!

Kurduğu oyundan çok pişman olan Hünkar, Yılmaz’ın, Demir’i vuracağından korkuyor. Bir aile faciasını önlemek için Yılmaz’la konuşmaya karar veren Hünkar, yalanlarına yenilerini ekleyip durumu daha da çıkılmaz bir hale getiriyor. Duyduklarından sonra içi içine sığmayan Yılmaz’ın, bir tarafı Züleyha’yı kaybettiğini söylerken, diğer tarafı ise hala umutlu! Peki bu durum, yaklaşan büyük felaketi ne kadar etkileyecek?

Saniye’nin çığlıklarıyla yankılanan Çukurova’yı, yeni bölümde yeni acılar bekliyor. Ölüm sessizliği yaşanan konakta işler iyice karışıyor.