Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Zamanlar Çukurova’da vedaya doğru bir gerçek ortaya çıktı!

Bir Zamanlar Çukurova’da vedaya doğru bir gerçek ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Adana’da çekilen Bir Zamanlar Çukurova dizisi 3 sezon boyunca ekranda adeta fırtına estirdi. Camdaki Kız dizisi gelene kadar bu sezon perşembe akşamlarının sürükleyici yapımı olan atv dizisi, şimdilerde sadece tüm kişiler kategorisinde birincilikler alabiliyor.AB ve ABC1 gruplarında düşüş yaşayan dizi, birincilikleri de Kanal D’deki rakibi Camdaki Kız’a kaptırdı.

Bir Zamanlar Çukurova, hikayesiyle de izleyicileri etkilemeye ve sürüklemeye devam ediyor. 100. bölümü ile birlikte sezon finali yapması beklenen dizide 3 Haziran Perşembe akşamı 99. bölüm yayınlanacak. Yeni bölümde Demir, Sevda konusundaki gerçeği nihayet öğrenecek. Ümit’in Sevda’nın kızı olduğunu öğrenen Demir, ne yapacak herkes merakla bekliyor.

Ümit, hamile olduğunu önce Züleyha’ya duyurdu, sonra da Demir’e anlattı. Ümit, zorlu bir yolda yürürken, Çukurova’da işler iyice zorlaşıyor. Hikaye derinleşiyor, izleyiciler iyice meraklanıyor.

Dizinin hayranları, “Sonunda Ümit’in Sevda’nın kızı olduğunu öğrendi. Demir’i artık kimse tutamaz” diye yorum yapıyor. Birçok dizi hayranı Ümit’in hamile olduğuna inanmıyor. Merdivenlerden yuvarlanan, ölümlerden dönen Ümit’in hamileliğini çok da gerçekçi bulmayan dizi hayranları, 99. yeni bölümde Demir’in ne yapacağını çok merak ettiklerini belirten yorumlar yapıyor.

İşte 3 Haziran Perşembe Bir Zamanlar Çukurova 99. bölüm fragmanı: