Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da yeni sezon şifresini Hilal Altınbilek verdi!

Bir Zamanlar Çukurova’da yeni sezon şifresini Hilal Altınbilek verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova yeni sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yakında Perşembe akşamları dizinin 3. sezonu yine fırtına gibi esmeye başlayacak. Nazan Kesal ve Furkan Palalı’nın da katıldığı dizi için sadece izleyiciler değil, oyuncular da bir hayli heyecanlı.

Adana’da çekimler devam ediyor. Tanıtım çekimleri için İstanbul’a gelen ve Dizi TV’ye konuşan oyuncular, 3. sezonun şifrelerini vermeye başladı. Hilal Altınbilek, hikayede bazı soruların cevap bulacağını belirterek, “Konular giderek açılıyor. Benim de merak ettiğim sorular cevaplanıyor. Bu sene gerçekten bir başka heyecanlıyım. En az seyirciler kadar diyebilirim” şeklinde konuştu.

Hilal Altınbilek’in ‘merak ettiğim sorular cevaplanıyor’ kısmı önemli. Hikayede önemli değişimlerin de yaşanacağını bu sözden anlayabilirsiniz. İzleyicinin gösterdiği müthiş ilgi, ilk iki sezonda Bir Zamanlar Çukurova’yı çok iddialı konuma getirmişti.

Bir Zamanlar Çukurova'da yeni sezon şifresini Hilal Altınbilek verdi! 9

Dizide Fekeli’ye hayat veren Kerem Alışık, “Mevlana’nın dediği gibi kalbinizle yaptığınız her şey size geri döner. Seyircinin teveccühü de bu yönde oldu. Çok beğenildi, çok izlendi, biz de onlara layık olmak için bu uğraşlara devam ediyoruz” diyerek dikkat çekti.

Bir Zamanlar Çukurova'da yeni sezon şifresini Hilal Altınbilek verdi! 10

Diziye Fikret Fekeli, yani Ali Rahmet Fekeli’nin yeğeni olarak katılan Furkan Palalı, hikayenin içine çok sindiğini belirtti. Yeni imajıyla da göz dolduran oyuncu, “Çok içime sindi, çok hikayenin içeresinde olmak istedim. O yüzden de bir araya geldik. Böyle bir projede olduğum için çok mutluyum” dedi.

Bir Zamanlar Çukurova'da yeni sezon şifresini Hilal Altınbilek verdi! 11

Sevda Çağlayan olarak izleyeceğimiz Nazan Kesal ise böyle bir ekipte yer almanın kendisi için çok önemli olduğunun altını çizdi.

Nazan Kesal, “Güzel bir ekip ile çalışacağım. Adana’da zaten oturmuş bir kadrosu var. Zaten çok iyi çekiliyor, çok iyi yazılıyor. Sevda Çağlayan karakterine bir an önce kavuşmak ve onu ete kemiğe büründürmek için ben de sabırsızlanıyorum” açıklamasını yaptı.