Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da Züleyha, Yılmaz’a tüm gerçekleri itiraf etti ama bir sorun vardı!

Bir Zamanlar Çukurova’da Züleyha, Yılmaz’a tüm gerçekleri itiraf etti ama bir sorun vardı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
15. bölümü dün akşam ekrana gelen Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Züleyha, sonunda Yılmaz’ın elini tutup gözyaşları içinde olan biteni bir çırpıda anlattı.

Demir ile yaşadığı hayatta resmen cehennem azabı içinde her gün yanan Züleyha, Yılmaz’a ve oğluna bir zarar gelmemesi için susmaya devam ediyor.

Ancak yaşanan gelişmeler, onu hep daha zor sınavların beklediğini göstermekte. Demir ve Yılmaz’ın birbirlerine silah çektikleri o anda, kendisini ortaya atıp yine Yılmaz’ın hayatını, o bilmeden kurtarmayı başardı.

Demir ile evli olduğunu ve onu sevdiğini söyleyen Züleyha, Yılmaz’ın kalbini paramparça etmiş de olsa, Demir’in ondan uzak durmasını sağlamaya çalışıyor.

Bir Zamanlar Çukurova'da Züleyha, Yılmaz'a tüm gerçekleri itiraf etti ama bir sorun vardı! 7

Yılmaz’ın çocuğunu kendi çocuğu bilen Demir’in, gerçeği öğrenince yapabilecekleri, Züleyha’ya büyük bir korku vermekte.

Bu arada yeni bölümde kaza geçiren ve uzun süre sonra ciddi yaralarla bulunan Yılmaz, hastaneye kaldırılıyor. Züleyha, ölmemesi için her gün dua ederken, Sabahattin’in yardımıyla onu görmeye gidiyor.

Sabahattin onu hemşire kılığında hastaneye sokuyor.

Şüphe çekmemek için hemşire üniforması giyen Züleyha, yoğun bakımda uyuyan Yılmaz’ın yanına gidip elini tutup, göz yaşları içinde onu çok özlediğini, ona söyleyemediği onca şey olduğunu, kalbinin hala onun için çarptığını anlattı.

Züleyha’nın hali, ekran başındakilerin de içini parçaladı. Hastaneden çıktıklarında Sabahattin’e onu duyup duymadığını sordu ama aslında kalbinin bir köşesiyle duymasını istiyordu.

Züleyha aslında ona pek çok şeyi itiraf etmiş oldu bu konuşmayla ama ne yazık ki Yılmaz uyuyordu. Sonradan bu olanları hatırlar mı bilinmez ama Züleyha, o itirafı öyle ya da böyle bir şekilde yapmış ve bir nebze olsun içini rahatlatmış oldu.

İşte o sahne: