Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’daki Behice’nin kötülüklerini unutmayanlara Esra Dermancıoğlu’ndan şaşırtan açıklama!

Bir Zamanlar Çukurova’daki Behice’nin kötülüklerini unutmayanlara Esra Dermancıoğlu’ndan şaşırtan açıklama!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi tarihinin en kötü kadın karakterleri sıralansa Bir Zamanlar Çukurova dizisinde yer alan Behice karakteri de ilk 10 arasına mutlaka girecektir. Dizinin kötülük saçan karakteri olarak hikayede uzun süre yer alan oyuncu ise Esra Dermancıoğlu oldu.

Behice karakterinin 4. sezonda hikayeye çok kötü bir sonla veda etmesi dizi hayranlarını memnun etmişti. Çünkü bu karakter izleyelenleri o kadar çok sinir etmişti ki, Esra Dermancıoğlu’nun başarısı da işte buydu. Ancak oyuncunun bu kadar iyi bir kötü kadın karakteri canlandırmasının yanında, kötülük yapabilecek bir yapısı olmadığını biliyor musunuz?

Meriç Aral ve Efe Tunçer’in Zorlu PSM YouTube kanalında yayınlanan programları Teras Noir’ın bu haftaki konuğu Esra Dermancıoğlu oldu. Başarılı oyuncu, yaptığı açıklama ile tohumunda kötülük olmadığını ve kötülük yapabilecek bir karakterinin bulunmadığını söyledi.

Bir Zamanlar Çukurova'daki Behice'nin kötülüklerini unutmayanlara Esra Dermancıoğlu'ndan şaşırtan açıklama! 7

Dizi setinde rol gereği Behice’yi çok başarılı şekilde canlandıran usta oyuncu, konu gerçek hayatta kötülük yapmaya geldiğinde bunu başarabilecek birisi olmadığını şu sözlerle ifade etti:

“Mesela benim tohumum iyidir, ben bunu söyleyebilirim. Yani iyi tohumlu biriyimdir. Kötülüğü yapmayı istemediğimden değil yapabilsem belki yapabileceğim ama tohumumda kötülük olmadığı dolayısıyla kötülük yapmakta zorlandığım için yapamıyorum. Bu tamamen bir tohum meselesi. Senin tohumunda var mı, genetik bir şey mi bunlara bakılmalı.

Mesela sadece hayvanlara iyi davrandığı, hayvansever biri olduğu için birine iyi denilmesi bana tuhaf geliyor. Mesela laf sokma meselesi de öyle. Bana göre laf sokmak insan doğasında korkunç kötücül bir şey gibi geliyor. Böyle çat çat çat laf sokan biri benim için kötü tohumdur mesela.”