Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrılan Selin Yeninci’ye en duygusal veda bakın kimden?

Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrılan Selin Yeninci’ye en duygusal veda bakın kimden?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Atv’nin sevilen dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova’nın bu hafta ekrana gelen bölümünde göz yaşları sel oldu. Bir önceki bölümde Çolak Ağa’nın aracının yol ortasında lastik değiştirmeye çalışan Saniye ve Gülten’e çarptığı görülmüştü. Dizinin yeni bölümünde iki karakterin ölmesi ve ardından cenaze sahneleri, izleyicileri ekran başında üzen görüntülere neden oldu.

Gülten karakterine hayat veren Selin Genç, ilk kez Bir Zamanlar Çukurova ile ekranlara geldi. Başarılı oyunculuğu ile çok sevilen Selin Genç, Gülten karakteriyle hafızalara kazınan bir isim oldu. Selin Yeninci de Saniye karakterini büyük bir başarı ile canlandırdı.

Adanalı bir köylü kadın olan Saniye’yi tavrı, duruşu, mimikleri, şivesi ile son derece başarılı bir şekilde canlandıran Selin Yeninci de diziye vedası ile üzdü. Yeninci, geçtiğimiz hafta bölümün yayınlanmasının ardından veda mesajıyla da dikkatleri çekmişti.

Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılan Selin Yeninci'ye en duygusal veda bakın kimden? 9

121. bölümde yaşanan bu acı anlar, dizinin izleyicisi için de hayli zor sahnelerdi. Selin Yeninci’ye dizideki rol arkadaşları, instagram paylaşımlarıyla veda ettiler. Bir kişi vardı ki onun vedası çok daha dikkat çekti. Kim miydi o? Dizinin küçük oyuncusu Neva Pekuz…

Gaffur ve Saniye’nin biriciği Üzüm Kız’a hayat veren Neva Pekuz, birlikte pek çok sahneye imza attıkları oyuncu ablası Selin Yeninci’ye duygusal sözlerle veda etti. Selin Yeninci de bu vedayı instagram hesabından paylaştı.

2014 doğumlu 8 yaşındaki Neva, Saniye ve Gaffur’un evlatlık kızları Üzüm olarak dizinin en sevimli üyelerinden bir tanesi. Neva Pekuz, Selin Yeninci’ye şöyle veda ediyor:

Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılan Selin Yeninci'ye en duygusal veda bakın kimden? 10

Selin Yeninci ve Selin Genç’e veda paylaşımlarından birisi de dizinin başrol oyuncusu Hilal Altınbilek’ten geldi. Züleyha karakterine hayat veren Altınbilek, iki arkadaşı ile çektiği son fotoğraflarını instagram sayfasından paylaşarak “Yolunuz açık olsun, çok güzel bir hikayenin içinde yer aldık birlikte” notunu düştü…

Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılan Selin Yeninci'ye en duygusal veda bakın kimden? 11