Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrıldıktan aylar sonra Kerem Alışık’tan bomba gibi bir proje geliyor!

Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrıldıktan aylar sonra Kerem Alışık’tan bomba gibi bir proje geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncu Kerem Alışık, bugüne kadar yer aldığı projelere değer katan bir isim oldu. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde de Ali Rahmet Fekeli karakteri ile gönülleri kazanan oyuncu, dizinin dördüncü sezon çekimleri başladıktan hemen sonra rolünün bitmesi üzerine ayrılmıştı.

Adana’da çekimleri yapılan dizide ismi hem Uğur Güneş hem de Murat Ünalmış ile kavga olayları ile gündeme gelen Kerem Alışık, diziden sonra bir süre dinlenmeyi tercih etti. 1960 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Kerem Alışık’ın yeni projesini merak eden hayranları, 49 isimli sinema filmi ile anlaşan oyuncuyu yakında yeni bir rolde izleyecek.

Uzun yıllardır hem sinema filmlerinde yer alan hem dizilerin vazgeçilmez isimlerinden olan, ayrıca tiyatroda da önemli faaliyetlerde bulunan Kerem Alışık, yaz aylarını çalışarak geçirecek.

Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrıldıktan aylar sonra Kerem Alışık'tan bomba gibi bir proje geliyor! 7

2014 yılında DAEŞ terör örgütünün Türkiye’nin Musul Başkonsolosluğu’nu kuşatması ve başkonsoloslukta bulunan 49 kişinin rehin alması olayının arka planını anlatacak olan “49” isimli sinema filmi gerçek bir hikayeden uyarlanacağı için büyük merakla bekleniyor.

Kerem Alışık da bu yeni projenin başrolünde yer alarak, aylar sonra yeniden setlere dönmeye hazırlanıyor… Rolü henüz duyurulmayan Kerem Alışık’a bu projede İsmail Hacıoğlu, Saadet Işıl Aksoy ile Doğukan Polat başrolde eşlik edecek.