Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’dan sonra Hande Soral yeniden dizi heyecanı yaşıyor!

Bir Zamanlar Çukurova’dan sonra Hande Soral yeniden dizi heyecanı yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Soral, geçen sezon Bir Zamanlar Çukurova isimli atv dizisine katılmıştı. Dizinin 3. sezonunda yer alan oyuncu, Ümit karakterine hayat verdi. Hande Soral, dördüncü sezonda ise sadece tek bir bölümde yer aldığı diziye kendi isteğiyle veda etti.

Ümit karakterinin hikayede devam etmesi bekleniyordu. Ancak Adana’da devam eden çekimler oyuncuyu bir hayli yordu. Eşi İsmail Demirci’nin Kuzey Yıldızı dizisi nedeniyle 2 sezon Ordu’da kalması da çiftin uzun süre ayrılıklar yaşamasına neden oldu.

Hande Soral, yine benzer bir durumu yaşamamak adına Bir Zamanlar Çukurova’ya veda etti ama, yeni teklifler de üst üste geldi. Oyuncu, yakında yeniden sete çıkacak. Hande Soral, Taner Ölmez’in de başrolünde yer aldığı Alef isimli dizinin ikinci sezonu için anlaştı. İki ünlü oyuncunun pozu ise sosyal medyada büyük dikkat çekti.

Bir Zamanlar Çukurova'dan sonra Hande Soral yeniden dizi heyecanı yaşıyor! 3

Geçen yıl yayınlanan FX ile Blu TV ortaklığında çekilen Alef dizisinin ikinci sezonunda tüm kadro değişti. Kenan İmirzalıoğlu, Melisa Sözen ve Ahmet Mümtaz Taylan ilk sezonda büyük dikkat çekmişti.

Alef dizisinin ikinci sezonunda ise Taner Ölmez, Aybüke Pusat, Hande Soral, Çiğdem Selışık Onat, Su Kutlu, Ufuk Karaali, Nizam Namidar, Emel Çölgeçen, Serdar Orçin ve Cankat Aydos gibi önemli isimler yer alıyor.

Büyük bir bölümü Kapadokya’da çekilecek olan dizi mistik bir polisiye hikaye olarak öne çıkıyor. Hande Soral, Kapadokya manzaralı Alef 2 senaryosunu da paylaşarak çalışmaların başladığını duyurdu.

Bir Zamanlar Çukurova'dan sonra Hande Soral yeniden dizi heyecanı yaşıyor! 4