Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’ın öyle güçlü bir özelliği var ki, oyuncular bile şaşırıp kalıyor!

Bir Zamanlar Çukurova’ın öyle güçlü bir özelliği var ki, oyuncular bile şaşırıp kalıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, üçüncü sezonunu da tamamladı. Çok başarılı bir hikayesi bulunan dizi bugüne kadar ayakta ise bunu senaryoya borçlu. Diziden ayrılanlar 3. sezonda adeta patlama yaptı. Kimler gitmedi ki!

Vahide Perçin, Uğur Güneş, Esra Dermancıoğlu, Melike İpek Yalova, Nazan Kesal derken sezon finalinde Murat Ünalmış da diziye veda eden isimlerden oldu… Bu kadar etkili isimlerin diziden ayrılması şaşırtıcı bir durum. Ancak senaryo o kadar etkili ki, diziyi milyonlar izliyor ve 4. sezonda da izlemeye devam edeceği kesin.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi sadece izleyicileri değil, içinde rol alan isimleri de derinden etkiliyor. Bülent Polat, hikayenin en başından bu yana çiftliğin kahyası Gaffur karakterine hayat veriyor.

Bir Zamanlar Çukurova'ın öyle güçlü bir özelliği var ki, oyuncular bile şaşırıp kalıyor! 7

Durum komedilerinin yaşandığı ve belki de dizi hayranlarının hikayede en çok güldüğü karakter Gaffur’dur. Dizi TV’ye konuşan Bülent Polat, hikayenin kendisini ne kadar etkilediğini şu sözlerle ortaya koydu:

“Ayfer hanımın kalemi, beni alıp aynı bölüm içinde dramanın tepelerine doğru götürüyor, sonra alıp oradan komediye getiriyor. Bunu dengeli götürmek gerekiyor. Karakter de zaafları olan bir karakter. Zaman zaman kızıyoruz Gaffur’a. En azından ben karakterler çok empati kuramıyorum aslında. Garip, ben onu yaşıyorum. Bir empatiden ziyade zaten Gaffur’u gerçekten giyinmiş durumdayım.”

Görüldüğü gibi sadece ekran karşısındaki izleyiciler değil, hikayede yer alanlar da senaryoya adeta şapka çıkartıyor ve karakterlerin ne kadar etkileyici olduğunu onlar da kabul ediyor.