Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’nın Fekeli’si Kerem Alışık’ı çok üzen karar!

Bir Zamanlar Çukurova’nın Fekeli’si Kerem Alışık’ı çok üzen karar!

tarafından ker_def

Bir Zamanlar Çukurova, atv ekranında 2. sezonuyla ekrandaki başarılı performansını sürdürmeye devam ediyor. Dizide Fekeli olarak izlediğimiz Kerem Alışık da iz bırakan oyunculuğu, replikleri ile akıllara çoktan yazıldı. Kerem Alışık, koronavirüs krizi nedeniyle hayatında zor bir kararı almak durumunda kaldı.

18 Mart 1995 yılında kaybettiğimiz beyaz perdenin bütün renklerini üstünde taşıyan büyük usta Sadri Alışık, bu yıl, doğum günü olan 5 Nisan da, koronavirüs nedeniyle, mezarı başında anılmayacak.

Bu yıl ilk kez Sadri Alışık’ın sevenleri ve dostlarıyla mezarı başında anmanın yapılamamasından duyduğu üzüntüyü belirten Kerem Alışık, “Gelip devriliyor işte Nisan’ın 5’i, insanın içine en müstesna hasret kokularıyla …Sadri Alışık 95 yaşında da, biz kalakaldık hala küçük bir çocuğun sessiz çığlığında ..Nereye dönsek kemik gibi batıyor özlemi kalbimize… İyi ki doğdun, iyi ki varsın Sadri̇ Alışık” diyerek özleminin büyüklüğünü bir kez daha anlattı…

Turist Ömer, Ofsayt Osman, Haşmet İbriktaroğlu, Gönlü bol Arif, Banazlı İsmail, Taşkasap Necati ve bunlar gibi bir sürü efsanevi karakterin yaratıcısı, sokakta yanımızdan, hayatta yüreğimizden geçen büyük usta Sadri Alışık, tüm dünyanın yaşadığı koronavirüs tehlikesi nedeniyle, doğum günü olan 5 Nisan’da, mezarı başında yapılması planlanan anma ertelenmiştir.