Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’nın Fikret’i Furkan Palalı’dan hayranlarına sürpriz!

Bir Zamanlar Çukurova’nın Fikret’i Furkan Palalı’dan hayranlarına sürpriz!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Furkan Palalı, ATV’nin başarılı dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da  Fikret Fekeli karakterini başarıyla canlandırdı. Dizide iyice ön plana çıkan Furkan Palalı’nın hayranlarına büyük bir sürprizi var.

Model kökenli oyuncu Furkan Palalı, ilk çıkışını 2017 yılında No: 309 ile yapmıştı. 2019 yılında başrolünü Aslı Bekiroğlu’yla paylaştığı Benim Küçük Yalanım dizisiyle kariyer çıkışını sürdürdü. Başarılı oyuncu bu diziden sonra Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol almaya başladı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisine üçüncü sezonda dahil olan Palalı, son iki sezondur Fikret Fekeli karakterini başarıyla canlandırdı. Yapımcılardan birçok teklif aldığı ortaya çıkan oyuncu için yeni bir proje iddiası ortaya atıldı.

Bir Zamanlar Çukurova’nın Fikret’i Furkan Palalı’dan hayranlarına sürpriz! 7

Furkan Palalı, çok yakında bir filmde rol alacak. Film projesinin detayları hakkında henüz yeterli  bilgi yok. Ancak bu projenin Furkan Palalı’nın hayranlarını çok sevindireceği kesin.

Furkan Palalı, dünyanın birçok ülkesinde yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova sayesinde yurt dışında hatırı sayılır bir hayran kitlesi edindi. Fikret karakterini çok gerçekçi bir şekilde canlandıran Furkan Palalı hem romantik komedi projelerinde başarılı oldu hem de dram dizilerinde ne kadar etkili olabileceğini güçlü bir şekilde sergiledi.