Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’nın final kararı ertelenir mi? İzleyici hala umutlu ama durum başka!

Bir Zamanlar Çukurova’nın final kararı ertelenir mi? İzleyici hala umutlu ama durum başka!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’de Perşembe akşamları ekrana gelen dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova, izleyenlerin çok beğendiği ve vazgeçmek istemediği yapımlardan birisi. Adana’da çekimleri süren dizi, hikayesiyle çok sevildi. Pek çok isim diziye veda etti ama izleyici dizisini bırakmadı!

Kemik bir izleyici kitlesine sahip olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin başrol oyuncuları birer birer diziden ayrıldı. Hilal Altınbilek dışında, dizi ilk başladığında varolan başroller artık yok! Vahide Perçin, Uğur Güneş’in ardından Kerem Alışık da ayrılmıştı.

Dizinin yine sevilen iki ismi Gülten ve Saniye’ye hayat veren Selin Yeninci ve Selin Genç de kısa bir süre önce diziye veda etmişti. Yeni sezonda İbrahim Çelikkol ile başrolü paylaşıyor Hilal Altınbilek.

Pek çok oyuncu ayrıldı, dizinin hikayesinde çok değişiklikler oldu, yepyeni karakterler, olaylar diziye dahil oldu. Her şeye karşın izleyici Bir Zamanlar Çukurova dizisini bırakmak istemiyor. Fakat ortada bir başka gerçek var ki dizinin finali için hayli belirleyici bir durum!

Aslında daha önce ekranda benzerlerini de gördüğümüz böyle uzun süreli dizilerin bir süre sonra geldiği süreci yaşıyor Bir Zamanlar Çukurova da…

Ekranda uzun süre yer alan dizilerde hem hikayenin ilerleyememesi hem de oyuncuların yorgunluğu nedeniyle istemeden de olsa final kararları alınıyor. Çukur dizisi buna en yakın örnek. Başarılı bir dizi olan Çukur, 4 sezon boyunca ekrandaydı. 5. sezonda da devam etse belki kemik izleyicisi bırakmazdı. Fakat sadık izleyiciye karşın hem ekip hem de oyuncular, artık yorulmuş ve aksiyonun hiç bitmediği diziye veda etme zamanı gelmişti.

Bir Zamanlar Çukurova'nın final kararı ertelenir mi? İzleyici hala umutlu ama durum başka! 7

Benzer bir durumu Bir Zamanlar Çukurova’da yaşamakta. Özellikle dizinin Adana’da çekiliyor olması da final için büyük bir etken. Tüm oyuncular ve ekip, ailelerinden, sevdiklerinden uzakta çok uzun zamandır zorlu bir süreç yaşıyorlar.

Dönem dizisi olması, dizinin kasvetli havası da yorgunluğun artı bir sebebi. Yeni sezonda İbrahim Çelikkol’un katılmasıyla başka bir hikaye eklendi. Sadık izleyici de diziyi bırakmak istemiyor. Fakat artık sona gelindi!

Dizinin finaline karar verildi ve 140. bölümde final yapacak. 9 Haziran 2022 Perşembe akşamı yayınlanacak bölümle ekrana veda edecek.

Bu hafta 128. bölümü yayınlanan dizinin 12 bölümü kaldı. Diziyi takip edenler için final kararı can sıkıcı olsa da artık dizinin sonuna geliniyor yavaş yavaş…