Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’nın Hünkar’ı Vahide Perçin’den yeni bir proje!

Bir Zamanlar Çukurova’nın Hünkar’ı Vahide Perçin’den yeni bir proje!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranların en deneyimli ve usta oyuncularından Vahide Perçin ekranlara geri dönüyor. En son Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle hayranlarının karşısına çıkan Perçin çok yakında yine setlerde olacak.

Usta oyuncu Vahide Perçin bugüne kadar Adını Feriha Koydum, Annem, Muhteşem Yüzyıl gibi birçok başarılı projede yer aldı. Bir dönem kanser tedavisi gören ve dizilere ara veren oyuncu iyileşmesinin ardından yeniden setlere geri dönmüştü.

Perçin en son Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı sert kadın karakter Hünkar ile hafızalara yer etmişti. Hünkar öldürülerek Perçin’in diziden ayrılması izleyicilerde büyük bir üzüntüye neden olmuştu.

Bir Zamanlar Çukurova'nın Hünkar'ı Vahide Perçin'den yeni bir proje! 18

Vahide Perçin, Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrıldıktan sonra bir süre ekranlardan uzak kaldı. Ancak şimdi yeniden geri dönüşe hazırlanıyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın köşesinde yazdığına göre Vahide Perçin, yeni bir dizi için imzasını attı bile. Dizinin yapımcısı, aynı zamanda Bir Zamanlar Çukurova’nın yapım şirketi olan Tims&B olacak.

Habere göre senaryo çalışmaları süren dizi çok etkili bir kadın hikâyesini anlatacak. Projeyle ilgili yeni bilgiler önümüzdeki günlerde netleşecek.