Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova’nın iki güzelinden sımsıcak bir poz! Sadakatsiz’in setinden dizide göremeyeceğiniz bir foto!

Bir Zamanlar Çukurova’nın iki güzelinden sımsıcak bir poz! Sadakatsiz’in setinden dizide göremeyeceğiniz bir foto!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Her hafta ekranlarda büyük bir merakla izlenen diziler kadar, kamera arkasında yaşananlar da büyük bir ilgiyle takip ediliyor. İzleyicinin sosyal medyanın yaygınlaşması sayesinde artık oyuncuları takip ederek sette yaşananlarla ilgili pek çok bilgi edinmesi mümkün.

Oyuncuların yaptıkları paylaşımlarla dizilerin setinde yaşanan keyifli anlar, ilginç anılar, yakın dostluklar, eğlenceli olaylar, takipçileri tarafından görülüyor.

Günlük hayatlarından yaptıkları paylaşımların yanı sıra kamera arkası paylaşımlarıyla da oyuncular izleyenlerin heyecanla takip ettikleri sayfalarıyla markajdalar…

Bu isimlerden ikisinin son paylaşımlarına bir göz atalım. Bir Zamanlar Çukurova seti, Adana’da. Dizinin oyuncuları, kamera arkasından yaptıkları paylaşımlarla takipçilerini mutlu ediyorlar.

Dizide Gülten’i oynayan Selin Genç ve Fadik’i oynayan Polen Emre, çekimler sırasında yavru bir köpek ile aşağıdaki pozu vermişler.

Bir Zamanlar Çukurova'nın iki güzelinden sımsıcak bir poz! Sadakatsiz'in setinden dizide göremeyeceğiniz bir foto! 9

“Setimizin en küçüğü” notuyla yayınladıkları sevimli köpeğin adının da Fox olduğunu not düşüyorlar. Selin Genç ayrıca setten bir başka pozunu da ‘Günaydın’ notuyla paylaşmış…

Bir Zamanlar Çukurova'nın iki güzelinden sımsıcak bir poz! Sadakatsiz'in setinden dizide göremeyeceğiniz bir foto! 10

Kanal D’nin Sadakatsiz dizisinin setinden de Cansu Dere aşağıdaki pozu paylaşmış. Malum, diziyi izleyenler Tarık Emir Tekin’in oynadığı Selçuk ve Cansu Dere’nin hayat verdiği Asya’nın arasının hiç iyi olmadığını biliyor.

Nazlı Bulum’un oynadığı Nil ise her ikisi ile de iyi anlaşıyor. Fakat aşağıdaki kareyi dizide görmek pek mümkün değil! Ancak kamera arkasında durum başka! Cansu Dere, iki oyuncu arkadaşı ile setten bu keyifli fotoğrafı hayranları için paylaşmış…

Bir Zamanlar Çukurova'nın iki güzelinden sımsıcak bir poz! Sadakatsiz'in setinden dizide göremeyeceğiniz bir foto! 11