Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’nın kaybedeceğini düşünenler çok yanıldı!

Bir Zamanlar Çukurova’nın kaybedeceğini düşünenler çok yanıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – atv ekranlarının sevilen dizilerinden olan Bir Zamanlar Çukurova, 3. sezonun sonlarına kadar çok iyi reytingler alarak perşembe akşamlarının bir numaralı dizisi oldu. Ancak Camdaki Kız dizisinin başlaması ile AB ve ABC1 kategorilerinde birincilikleri rakibine kaptıran dizi, başrol oyuncularından 3’ünün ayrılması ile de büyük darbe yedi.

Yan karakterlerden de birçok ismin veda etmesinin ardından dizinin dördüncü sezonu çok farklı bir hikaye ile izleyicilerin karşısına çıktı. İbrahim Çelikkol ve Erkan Bektaş’ın kadroya dahil olduğu yeni sezonda dizinin reytingleri beklentilerin altında geliyordu.

Hatta bir ara Barbaroslar ve Camdaki Kız dizilerine karşı ciddi bir düşüş yaşayan dizi, bu hafta iyi bir çıkışa imza atarak küllerinden doğmaya başladığına işaret etti.

Hilal Altınbilek ve İbrahim Çelikkol ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin yeni hikayesi tuttu. İzleyicilerden bir bölümü takip etmeyi bırakmıştı. Ancak bu hafta gelen reytingler eski izleyicilerin yeniden diziye odaklanmaya başladığını gösteriyor.

Bir Zamanlar Çukurova'nın kaybedeceğini düşünenler çok yanıldı! 7

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 106. bölümü tüm kişiler kategorisinde ikinci sırayı elde ederek Barbaroslar dizisinin önüne geçti. Camdaki Kız’ın tüm kategorilerdeki hakimiyetine rağmen Bir Zamanlar Çukurova, özellikle tüm kişiler kategorisinde güçlü bir çıkış yaparak rakip oldu.

TRT1’de yayınlanan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi tüm kişiler kategorisinde üçüncü sırayı da kaybetti. Ancak dizi AB ve ABC1 kategorilerinde hala ikinci sırada yer alıyor.

atv dizisi için düşüş beklenen bir haftada gelen bu yükseliş yeni bölümler öncesinde de iyi bir moral oldu. Dizinin yeniden küllerinden doğmakta olduğunun işaretleri 106. bölüm ile birlikte gözler önüne serildi.