Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’nın Ümit’i Hande Soral’ı Adana korkutuyor! İsmail Demirci’nin ise Kuzey Yıldızı hakkında bir dileği var!

Bir Zamanlar Çukurova’nın Ümit’i Hande Soral’ı Adana korkutuyor! İsmail Demirci’nin ise Kuzey Yıldızı hakkında bir dileği var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hande Soral artık Adana’da! İsmail Demirci zaten Ordu’da! Ünlü çift İstanbul’da buluşup, hasret giderdi! İsmail Demirci ile Hande Soral çifti mutlu bir evlilik yürütüyor ama aralarına bir süredir mesafeler girdi. Geçen sezon İsmail Demirci’nin Ordu’da çekimleri yapılan Kuzey Yıldızı dizisinin başlamasının ardından ikili, zaman zaman görüşebiliyor.

Hande Soral ise önceki hafta Adana’ya gitti ve Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Ümit karakteri ile yer almaya başladı. Birisi ülkenin Güney ucunda, diğeri ise Kuzey ucunda bulunuyor. Ancak iki ünlü oyuncu, hasret gidermek için ise zaman zaman İstanbul’da buluşabiliyor.

Soral ve Demirci, sokakta yürürken kameralara yakalandı. Birbirlerini özlediklerini ifade eden ikili, çalışmaların da yoğun geçtiğini ifade etti. Türkiye’nin ve dünyanın pandemi nedeniyle zor bir dönemden geçtiğini hatırlatan Demirci, “Umarım bu zor günler geride kalır, güzel güzel yaşamaya devam ederiz” dedi.

Her sektör için çalışmanın da zor olduğunu ifade eden Hande Soral, tedbirleri sıkı tutmanın önemine işaret etti. Soral, setlerde ekiplerin sağlık konusunu sıkı tuttuklarını hatırlattı ve herkesin sağlıklı kalmasını dilediklerini belirtti.

Bir Zamanlar Çukurova'nın Ümit'i Hande Soral'ı Adana korkutuyor! İsmail Demirci'nin ise Kuzey Yıldızı hakkında bir dileği var! 7

Hande Soral, “Birimiz Kuzey’i, birimiz Güney’i istiyoruz” dedi. Demirci ise boşlukları denk getirerek ancak buluşabildilerini her iki dizi setinde de yoğun bir çalışma yaşandığını hatırlattı.

Demirci, “Karımın boşluğu yokmuş, haftaya gidelim diye öyle bir pazarlık durumumuz var” diyerek, setlerden izin almanın da kolay olmadığını ve programların her zaman uyuşmadığını söyledi.

Kuzey Yıldızı’nın güzel gittiğini belirten İsmail Demirci, projenin uzun süreli olmasını da diledi.

Koronavirüsün riski yüksek bir hastalık olduğunun altını çizen Hande Soral, aşı olunması gerekiyor ise bu önlemi sıraları geldiğinde alacaklarını ifade etti.

1,5 – 2 aydır Adana’da olduğunu ve Bir Zamanlar Çukurova dizi setinde çalışmaların keyifli gittiğini ifade eden Hande Soral, “Bölümümüzü yeni yeni izlemeye başladık. Geçen hafta ilk benim katıldığım bölümü izledik. Ama asıl bu bölümden itibaren bol bol görüneceğiz” dedi.

Adana’nın yemek konusunda tehlikeli bir yer olduğunu, kendisini tutmaya çalıştığını ve spor yaptığını anlatan Hande Soral, kilo almaya çok müsait bir şehir olduğunu, tüm yemeklerin de çok güzel olduğunu sözlerine ekledi.