Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’nın yıldızı Hilal Altınbilek’ten kıyafet derdine ilginç çözüm!

Bir Zamanlar Çukurova’nın yıldızı Hilal Altınbilek’ten kıyafet derdine ilginç çözüm!

tarafından zk zk

Karagül dizisindeki Özlem karakterinin ardından yıldızı parlayan Hilal Altınbilek, şu sıralar atv’nin dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova ile hayran kitlesini katlayarak çoğaltmaya devam ediyor.

Züleyha karakteriyle izleyenlerin gönlüne taht kuran genç oyuncu, yoğun çalışma programından pek alışverişe vakit bulamıyor. Bu nedenle yeni sezon kıyafetleri için Paris’teki bir modaevine balmumu kalıp bırakacakmış!

Ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde Cosmopolitan dergisi için objektif karşısına geçti.

Ünlü oyuncu Hilal Altınbilek, Cosmopolitan için objektif karşısına geçti. Adana’da çekimleri süren dizisi nedeniyle kıyafet alışverişine vakit bulamadığını belirten oyuncu, bulduğu ilginç çözümü anlattı.

Adana’da çekilen ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dizisinde rol alan Hilal Altınbilek, Cosmopolitan dergisine poz verdi. Dizi çekimleri nedeniyle kıyafet alışverişine vakit ayıramadığını dile getiren Altınbilek, bulduğu ilginç çözümü de anlattı:

Bir Zamanlar Çukurova'nın yıldızı Hilal Altınbilek'ten kıyafet derdine ilginç çözüm! 7

“Önümüzdeki yılın gardırobunu hazırlamayı düşünüyorum. Paris’te bir modaevi ile anlaştım. 1 hafta gideceğim. Balmumundan beden ölçülerimi çıkarıyorlar. Kalıp bırakmış olacağım. Yoğun set programı ve İstanbul dışında olmam sebebiyle yıl içerisinde benim için çok zor olan bu durumu ortadan kaldırmayı hedefliyorum.” Hoşlandığı erkek tipini de açıklayan oyuncu, “Güçlü ve zeki bir erkek beni kendine âşık edebilir. Duygusal biriyim, ancak hayata karşı dik duruşu olmayan, savaşmayı bilmeyen, özetle güçlü olmayan biriyle yapamam, çünkü bir savaşçıyım.”