Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’nın Yılmaz’ı ölürse destan biter! Uğur Güneş’ten çarpıcı benzetme!

Bir Zamanlar Çukurova’nın Yılmaz’ı ölürse destan biter! Uğur Güneş’ten çarpıcı benzetme!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Atv’nin dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da herkes Yılmaz’ın asılacağını düşündü.

Dizinin 4. bölümü dün akşam ekrana geldi. Reytinlerde büyük başarı elde eden dizi, her geçen hafta daha da heyecanlı bölümlerle ekrana gelmeye devam ediyor.

Dizide Yılmaz karakterini oynayan Uğur Güneş, Yılmaz ve Züleyha’nın aşkının öyle kolay kolay bitmeyeceğini gösteren açıklamalar yaptı.

Güneş, atv’nin Dizi TV programına diziye nasıl hazırlandıklarını şöyle anlattı önce:

Daha çok film izledim. O dönemin Türkiye’deki siyasi tarihine baktım, sosyal ilişki yapısına baktım ama en çok o dönemin müziklerini dinledim. Çünkü bu dönemi anlamak, müziklerini dinlemekle olur.

O zamanlarda telefon yok, insanların birbirine mektup yazdığı bir dönem. ve insanların Göz göze temas ettiği bir dönem, bütün duygular çok saf, çok temiz, çok inandırıcı. O yüzden sahnelerde bunu nasıl yaparım diye düşündüm ve daha çok temas ederek bütün duygularımla oynamaya çalıştım.”

Bir Zamanlar Çukurova'nın Yılmaz'ı ölürse destan biter! Uğur Güneş'ten çarpıcı benzetme! 7

Yılmaz karakteriyle büyük dikkat çeken Uğur Güneş, dönem işindeki başarısını da ortaya koyuyor. Diziyi takip edenlerin Yılmaz için çok üzüldüğü 4. bölümde, herkes onun asılacağını düşündü ancak tanıtımda yer alan idam sahnesinin bir kabustan ibaret olduğu anlaşıldı.

Hünkar, Demir ile evlenmesi karşılığında Yılmaz’ın asılmasına engel olacaklarını ve müebbet almasının sağlanacağı sözünü verdi. Züleyha’nın yüreğini ağzına getiren idam kararını da temyize götüreceklerini söyledi.

Diziyi takip edenler ise yürekler ağızda Yılmaz’a ne olacağını merak ediyor.

Eğer Yılmaz idam edilirse, büyük bir aşkın sonu olacak bu. Oysa hayatta kalırsa yeni hikayeler diziyi sürükleyecek. Belki bir şekilde müebbet alan Yılmaz, afla çıkma şansı bulacak ya da kaçacak. Henüz bilmiyoruz ama Yılmaz ve Züleyha hikayesinin o kadar da kısa sürede bitmeyeceğini Uğur Güneş’in yaptığı açıklamadan anlamak mümkün.

Dönem işlerinde olmayı, o kostümleri giymeyi ve atmosferi solumayı sevdiğini, oyuncu olarak dönem işlerinin kendisini daha çok heyecanlandırdığını anlatan Uğur Güneş, Bir Zamanlar Çukurova’daki Züleyha ve Yılmaz için “Ferhat ile Şirin gibi bir destansı aşk masalı” ifadesini kullanıyor.

Bu açıklamadan da bu aşk masalının o kadar kısa sürede bitmeyeceği anlaşılıyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova oyuncularının Dizi TV’ye yaptığı açıklamalar: