Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova’ya yeni katıldılar ama izleyiciden tokat yediler!

Bir Zamanlar Çukurova’ya yeni katıldılar ama izleyiciden tokat yediler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 3. sezonu atv ekranında devam ediyor. Çok iyi reytingler almakta olan dizinin 88.bölümü de geride kaldı… Dizinin hikayesinde yaşanan gelişmelerle ilgili sosyal medyada da birçok yorum paylaşılıyor.

Demir ve Züleyha aşkı yeniden kabarırken, dizi hayranları iki aşığı bu halde görmekten son derece memnun. Yılmaz karakterinin ayrılmasının ardından Demir ile Züleyha’nın arasına Ümit karakteri girer gibi yapmıştı. Ancak sonrasında Demir, yeniden Züleyha’yı tercih etti. İşte bu durum da dizi hayranlarını mutlu eden bir gelişme oldu.

Sosyal medyaya yansıyan Bir Zamanlar Çukurova dizisi mesajlarına bakıldığı zaman Furkan Palalı ile Hande Soral ikilisinin canlandırdığı Fikret ile Ümit karakterlerine yönelik bir tepki dalgası gözlemleniyor.

Palalı, diziye 3. sezonun başında Nazan Kesal ile birlikte katılmıştı. Hande Soral ise daha geçtiğimiz aylardan itibaren yapımda kendini gösterdi. Fikret, Demir ile olan hesabını arkadan iş çevirerek sürdürüyor. İşte bu durum da izleyiciyi çok rahatsız ediyor.

“Fikret denilen kalleş adam o kadar delikanlıysan mertçe çıksana Demir’in karşısına” diye yorum bırakan dizi hayranları, Adnan Yaman’ın oğlu olduğu ortaya çıkan Fikret karakterine büyük tepkide bulunuyor. Furkan Palalı ise çok başarılı bir performans ortaya koyarak, hayranlarından büyük takdir görüyor.

Ümit ise, Demir ile Züleyha aşkına kara kedi olarak girdi ama tam da istediğini elde edemedi. Zaten Fikret ile Ümit birlikte hareket ediyordu. Dizi hayranları bu iki karaktere artık sinir oluyor.

“Demir’in yakasını bırak artık” diye yorum yapan hayranlar aslında senaristlere de mesaj yolluyor. “Fikret’ten ve Ümit’ten nefret ediyorum. Her ikisi de diziden çıksın” diyen birçok kişi sosyal medyada yorum üstüne yorum bırakıyor.