Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi Serkan Çayoğlu’nun ününe ün katacak, akıllara yazdıracak!

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi Serkan Çayoğlu’nun ününe ün katacak, akıllara yazdıracak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Kıbrıs Türk halkının yaşadığı zulmü ekrana taşıyacak olan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi heyecanla ve merakla bekleniyor. 1963 yılında Türkler ve Rumlar, Kıbrıs adasında yan yana yaşarken sonrasında dünya tarihine çok kötü bir hafıza bırakan olaylar yaşandı. Türk aileler bir bir saldırıya uğradı ve yaşamlarını kaybetti. Birçok aile yerinden, evinden oldu. Birçok aile acılar yaşadı, kayıplarla gözyaşı döktü ve Kanlı Noel ile birlikte hayatları çok değişti.

İşte böyle bir ortamda Türkiye’nin 20 Temmuz 1974 yılında gerçekleştirdiği Kıbrıs Barış Harekatı’na kadar adada olaylar hiç durulmadı ve Türk halkı da bu süreçte büyük bir zulümle karşılaştı… Hikayede Serkan Çayoğlu’nun canlandırdığı Ankaralı karakteri işte bu karanlık yıllarda Ada’ya gönderilen ve orada bir kahramana dönüşen bir kişiyi canlandıracak.

Kıbrıs’ta yaşam mücadelesi sürerken Türkiye’den adaya gizli görevle yollanan Ankaralı ise Lefkoşa’da olayların seyrini değiştirecek. Adada gizli kahramana dönüşen Ankaralı ve ayrı düştüğü nişanlısının hasretle ve yaşam mücadelesi izleyicilere çok duygusal anlar yaşatacak.

Serkan Çayoğlu’nun Bir Zamanlar Kıbrıs dizisindeki rolüyle ilgili sosyal medyada yaptığı paylaşımlar karakterin daha şimdiden çok sevilmesini sağladı. Yurt içinden ve yurt dışından milyonlarca hayran, ünlü oyuncunun yeni imajını çok beğendi ve rolünü de heyecanla bekliyor.

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi Serkan Çayoğlu'nun ününü ün katacak, akıllara yazdıracak! 6

Serkan Çayoğlu’nun kariyeri adına da en akılda kalıcı rolün Ankaralı olması kimseyi şaşırtmayacaktır.

Özge Gürel ile Kiraz Mevsimi dizisinde başladığı aşkını bugüne kadar sürdüren, rol aldığı dizilerdeki performansı ile hayranlarından büyük takdir gören oyuncu adına tam bir dönüm noktası diyebileceğimiz günler geliyor.

Çayoğlu’nun kariyerinin belki de en önemli projesi Bir Zamanlar Kıbrıs olacak ve ustalık döneminde sergileyeceği performans ile hayranlarına tüm dünyada yeni hayranlar katacağı da net…