Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde kim hangi karakteri canlandıracak?

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde kim hangi karakteri canlandıracak?

tarafından ker_def

Yakında TRT1 ekranlarında çok özel bir dizi başlayacak. 1965 ile 1974 yılları arasında Kıbrıs’ta neler yaşandığını anlatacak olan 26 bölümden oluşan bu dizi, yakın tarih ile ilgili çarpıcı görüntüleri ile ekrana damgasını vuracak.

Çekimleri Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde devam etmekte olan diziye, ada halkından da yoğun bir ilgi bulunuyor. Senaryosunu Emre Özdür, Başar Başaran’ın yazdığı ve yönetmenliğini ise Hakan İnan’ın üstlendiği dizide güçlü bir oyuncu kadrosu buluştu. Başrollerde Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Tayanç Ayaydın, Gülper Özdemir ve Devrim Saltoğlu yer alıyor.

Kıbrıs Türk halkının varoluş ve özgürlük mücadelesini ekranlara taşıyacak olan dizinin karakterleri de büyük dikkatle bekleniyordu. Sonunda karakterlerle ilgili detaylar ortaya çıktı. TRT1’den yapılan açıklama yayın tarihinin henüz netleşmediği ve yakında izleyicilerle buluşacağı iletildi.

Peki hangi oyuncu hani karaktere hayat verecek?

Dizide sakız tüccarı Kemal Dereli karakterini Ahmet Kural, eşi İnci’yi Pelin Karahan canlandıracak. İkili ilk kez yan yana görüntü verdi ve birbirlerine de çok yakıştıkları dikkatleri çekiyor.

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde kim hangi karakteri canlandıracak? 9

Türkiye’den adaya gizli görevle gelen Ankaralı karakterini Serkan Çayoğlu canlandırıyor. Hayranları ünlü oyuncunun yeni imajını çok beğenmişti. Ankaralı karakterinin nişanlısını ise Gülper Özdemir hayat veriyor. Özdemir, en son Sen Anlat Karadeniz dizisinde izleyicilerle yıldızı barışmadığı için biraz sıkıntılı bir süreç yaşamıştı.

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde kim hangi karakteri canlandıracak? 10

Rum komutan Samson’u Tayanç Ayaydın canlandırırken, Kıbrıs Türk Lideri Rauf Denktaş’a da Devrim Saltoğlu hayat veriyor.

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde kim hangi karakteri canlandıracak? 11

Dizinin kadrosunda ayrıca Hasan Küçükçetin, Miray Akay, Deniz Baytaş, Ahmet Sömers, Hakan Güner, Nebil Sayın, Emre Törün ve Bade Arazlı yer alıyor.