Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Kıbrıs dizisine büyük şok! Camdaki Kız ve Bir Zamanlar Çukurova’nın müthiş reyting rekabeti!

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisine büyük şok! Camdaki Kız ve Bir Zamanlar Çukurova’nın müthiş reyting rekabeti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Perşembe akşamları reyting yarışında çok önemli gelişmeler yaşanıyor… Her şeyden önce zirvenin iki dizi tarafından paylaşılması durumunun devam ettiğini belirtelim. Bir Zamanlar Çukurova dizisi atv ekranında ve 3. sezonun sonuna doğru ilerliyor… Dizi tüm kişiler kategorisinde dün akşam yine birincilik elde etti.97. bölümü yayınlanan dizinin AB ve ABC1 kategorilerinde ise ikinci sırada olduğunu belirtelim.

Kanal D’nin bu sezona damga vuran dizilerinden Camdaki Kız ise reytinglerde düşüş yaşamasına rağmen AB ve ABC1 kategorilerinde birinci sırada olmayı başardı. Tüm kişilerde ikincilik elde eden dizide Burcu Biricik yine hayranlarını mest eden bir performansa imzasını atıyor. Dizideki bu sert düşüşün nedeni de çok merak ediliyor. Önümüzdeki hafta yeniden oranlar yükselir mi, yoksa bu düşüş kalıcı mı olacak? İşte bu sorunun yanıtı da önemli…

Fox TV’nin final kararı aldığı Mucize Doktor dizisi ortalamanın üzerinde oranlar elde etmeyi sürdürüyor. Eski gücü de artık kalmayan dizi, yine de finalden önce iyi bir sonuç aldı…64. bölümü ile birlikte 27 Mayıs Perşembe akşamı final yapmasına karar verilen Mucize Doktor, dün akşam total ve AB gruplarında 3. sırada yerini aldı. ABC1’de ise dizinin 5. olduğunu görüyoruz.

Bir Zamanlar Kıbrıs ise ciddi bir düşüş içinde…TRT1 ekranında 7.bölümü yayınlanan dizinin ne yazık ki ilgi kaybına uğradığı gerçeğini reytinglerden görebilirsiniz. Serkan Çayoğlu ve Ahmet Kural ikilisinin çok başarılı performans ortaya koyduğu dizi, tüm kişilerde 8. sırada yer aldı.AB’de 5.’lik elde eden TRT1 dizisi ABC1’de ise günü 4. sırada bitirdi.

27 Mayıs’ta 28. bölümü ile final yapacak olan Alev Alev dizisi, dün akşam yine çok düşük oranlar elde edebildi. Totalde 11., AB’de 12. ve ABC1’de ise 15. sırada yer alan Alev Alev için bu sonuçlar oldukça düşük.

Akrep dizisi de yine Star TV ekranında beklentilerin çok çok altında kalan reytingler elde ediyor… Totalde günü 37. sırada tamamlayan dizi, AB’de 33. ve ABC1’de ise 34. sırayı elde edebildi.