Ana sayfa Dizi Haberleri Biran Damla Yılmaz hayranları bayram ediyor! Canevim’in tanıtımı sosyal medyayı sallıyor!

Biran Damla Yılmaz hayranları bayram ediyor! Canevim’in tanıtımı sosyal medyayı sallıyor!

tarafından ker_def

Geçtiğimiz sezon ekranlara veda eden Kırgın Çiçekler dizisindeki Eylül karakteri ile çok sevilen Biran Damla Yılmaz, sonunda ekrana dönüyor!

Televizyongazetesi/Detay – Sezon bitmek üzere ama atv’nin yeni dizisi Canevim, 27 Mayıs’ta ilk bölümüyle ekrana gelecek.

Biran Damla Yılmaz, Aras Aydın ve Özgür Çevik’in başrolünü oynadıkları dizinin 2. tanıtımı kısa bir süre önce yayınlandı.

Yapımcılığını Koliba Film/Ata Türkoğlu, yönetmenliğini Adnan Güler’in üstlendiği dizinin tanıtımını, Biran Damla Yılmaz da instagram sayfasından paylaştı. Bu paylaşımı gören takipçileri “Seni çok özlemiştik, çok güzel bir tanıtım, heyecanla bekliyoruz, sonunda geliyor, yolun açık olsun, seni çok seviyoruz” şeklinde yorumlar yapmaya başladılar.

105 bine yakın beğeni ve pek çok yorum alan Canevim dizisinin tanıtımıyla izleyenleri yakaladığı da yorumlardan görülmekte.

Dizide, Simge Selçuk, Nihan Büyükağaç, Zuhal Gencer Erkaya, Rıza Akın, Burcu Tuna, Ezgi Şenler, Bedia Ener, Münire Apaydın ve Ömrüm Nur Çamçakallı da rol alıyor. Senaryosunu Filiz Alpgezmen, Eylem Akın ve Murat Can Tura’nın kaleme aldığı dizi, şimdiden dikkatleri çekmiş görünüyor.

İşte Biran Damla Yılmaz’ın instagram’daki paylaşımı:

27 mayısta görüşmek üzere! ?✨✨ @canevimdizi #kolibafilm