Ana sayfa Kim Kimdir? Biran Damla Yılmaz kimdir? Kırgın Çiçekler’de Eylül şimdi de Canevim dizisinde Ceylan!

Biran Damla Yılmaz kimdir? Kırgın Çiçekler’de Eylül şimdi de Canevim dizisinde Ceylan!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Biran Damla Yılmaz,28 Haziran 1997 doğumlu oldukça genç bir isim. Kocaeli’de dünyaya gelen Yılmaz, yaşamının önemli bir bölümünü ise Pendik ilçesinde geçirmiş.

Daha küçük yaşlardan itibaren oyunculuğa ilgisi varmış. Bu durumu gören ailesinin bir ajansa yazdırması aslında onun kaderini büyük ölçüde etkilemiş. Sektör ile ilk tanışması 14-15’li yaşlarda olan Biran Damla Yılmaz, 2014 yılında Yasak isimli dizide Esma karakterini 9 bölüm canlandırdı. Ardından Çılgın Dersane 4: Ada filminde Deniz karakterine hayat verdi. Muhteşem Yüzyıl dizisinde cariye olarak ekrandaydı. Beyaz Yalan dizisinde Nesrin olarak izlediğimiz Biran Damla Yılmaz’ı asıl meşhur eden yapım ise Kırgın Çiçekler oldu.

113 bölüm boyunca dizide yer alan ve Eylül karakterine hayat veren Yılmaz, sadece ülkemizde değil dizinin yurt dışına da satılmasıyla dünyanın dört bir yanından hayran kitlesine erişti.

Mucize 2 filminde de rol alan Biran Damla Yılmaz, 2019 yılının Nisan ayında ise Canevim isimli yeni bir diziye başladı.

Biran Damla Yılmaz kimdir? Kırgın Çiçekler'de Eylül şimdi de Canevim dizisinde Ceylan! 9

Küçüklüğünde beğendi karakterleri ayna karşısında canlandırarak kendini motive eden Yılmaz, Lise yıllarına geldiğinde ise iç mimarlığa heveslendi.

Özellikle kötü ve karanlık bir kadın karakterini canlandırmayı arzu ediyor. İçinde Işıl Yücesoy ile anne-kız rolünü canlandırmak gibi bir arzu taşıyor. Resim yapan, kitap okuyan ünlü oyuncu 1.64 boyunda…

Biran Damla Yılmaz kimdir? Kırgın Çiçekler'de Eylül şimdi de Canevim dizisinde Ceylan! 10

Siyah kıyafet hastalığı onda da var. Dolabının yüzde 80’ini siyah kıyafetlerle dolu. Kendisini siyah renkte çok rahat hissediyor.

Ayrıca tam bir alışveriş delisi. Bir şeyi beğenirse tarzına uymasa bile almak gibi bir huyu var. Günlük hayatta spor ayakkabı giyse bile topuklu ayakkabılardan da asla vazgeçmeyenlerden…

Yılmaz, spor ve şık bir stili tercih ediyor. Jean ve deri ceketler de onun favorisi…

Biran Damla Yılmaz kimdir? Kırgın Çiçekler'de Eylül şimdi de Canevim dizisinde Ceylan! 11

Rol gereği ise saçlarını değiştirmekten çekinmiyor.

Yengeç burcu olan Biran, kendisini duygusal birisi olarak tanımlıyor. Ancak bu o kadar da ağlak birisi olduğu anlamına gelmemeli.