Ana sayfa Dizi Haberleri Biran Damla Yılmaz ve Baraj dizisinden beklenti yüksek!

Biran Damla Yılmaz ve Baraj dizisinden beklenti yüksek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Baraj dizisi için beklenti çok yüksek! Fox TV ekranında sadece 2 bölüm yayınlanmasına rağmen akıllara takılı kalan Baraj dizisinde yeni dönemde beklenti oldukça yüksek.

Salı akşamları atv’de yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile reyting mücadelesi verecek olan Baraj, Kadın dizisinin Fox TV’ye sağladığı reytingi getirebileceğinin işaretlerini vermişti.

Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı Baraj, etkileyici konusu ve başarılı oyuncu seçimleri ile daha ilk 2 bölümden kendisini gösteren bir yapım oldu.

Madd Entertainment, dizinin yurt dışı haklarını aldı ve Nehir adıyla da tanıtımlara başladı. Baraj dizisinin yeni bölümleri de heyecanla bekleniyor. Dizinin çekimlerine bu hafta başlanacak. Oyuncular da ekip de seti özledi ve enerjilerin yüksek olduğu bir set ortamı bekleniyor…

Baraj dizisinin yeni dönemde Salı akşamının liderliği için mücadele etmesine normal gözüyle bakılıyor. Biran Damla Yılmaz açısından da bu dizinin önemi büyük.Kırgın Çiçekler ile iyi bir çıkış yakalayan oyuncu, dizi sayesinde yurt dışında hayran kitlesini artırmak için önemli bir fırsat yakladı.