Ana sayfa Kadın Haberleri Biran Damla Yılmaz’dan ‘hamile misin’ sorusuna şaşırtan yanıt!

Biran Damla Yılmaz’dan ‘hamile misin’ sorusuna şaşırtan yanıt!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kırgın Çiçekler dizisi ile geniş kitleler tarafından tanınan Biran Damla Yılmaz, en son Baraj dizisinde rol aldı. 2 bölüm yayınlanan dizi, koronavirüs salgını nedeniyle şimdilik durduruldu.

Biran Damla Yılmaz, instagram hesabından takipçilerinin sorularını yanıtladı. Karantina sürecini bir çiftlikte geçiren oyuncu, en çok ne yaptığı ile ilgili soru üzerine “Resim, yemek, yazı yazmak ve bahçe işleri” diye belirtti.

Akrep burcu olduğunu, sporu sevdiğini, hiç sevmediği birisiyle oynamak zorunda kaldığını, kek yapmayı da çok sevdiğini söyleyen Biran Damla Yılmaz, Survivor’a katılmayı kesinlikle düşünmüyor.

Son sevgilisi sorulunca baş harfi olan A’yı yazan Biran Damla Yılmaz, Kırgın Çiçekler’deki arkadaşları ile da ara sıra görüştüğünü anlattı.

Biran Damla Yılmaz'dan 'hamile misin' sorusuna şaşırtan yanıt! 8

Bir erkekte zeka parıltısı olmamasını sevmediği özellik olarak vurgulayan Biran Damla Yılmaz, ilişkilerinde terk eden tarafta olduğunu söyledi.

22 yaşında olduğunu, alışverişe gitmeyi sevdiğini ve Burak Tozkoparan ile de küs olmadıklarını ifade eden oyuncu, youtube kanalı için de büyük planları olduğunu açıkladı.

“Hamile misiniz?” sorusuna “Evet” diyerek espri yapan oyuncu, yeni tanıştığı bir erkeğin ilk olarak dişlerine bakıyor.

Biran Damla Yılmaz'dan 'hamile misin' sorusuna şaşırtan yanıt! 9