Ana sayfa Dizi Haberleri Biran Damla Yılmaz’ın Baraj dizisi ile talihi döndü ama şansızlık da yakasını bırakmadı!

Biran Damla Yılmaz’ın Baraj dizisi ile talihi döndü ama şansızlık da yakasını bırakmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Biran Damla Yılmaz, 2014 yılında Yasak dizisi ile ekran kariyerine başladı.Oyuncu, Beyaz Yalan ve ardından da kendisine büyük ün kazandıran Kırgın Çiçekler dizisinde rol aldı. Yılmaz, Eylül karakteri ile hafızalarda hala yerini koruyor… Ancak oyuncu bu diziden sonra uzun süre ekrana ara verdi.

2019 yılının yaz ayında atv ekranında Canevim dizisiyle yeniden izleyicilerin karşısına çıkan oyuncu, Ceylan karakteri ile sulugöz birisine hayat verdi. Şimdilerde ise ne Kırgın Çiçekler ne de Canevim’deki hallerinden eser yok. Baraj dizisiyle Fox TV’de hayranları ile buluşan Biran Damla Yılmaz, çok başarılı bir performans sergiledi. Dizinin ilk 2 bölümü yayınlandı ve koronavirüs salgını nedeniyle de sette çalışmalar durduruldu.

Biran Damla Yılmaz'ın Baraj dizisi ile talihi döndü ama şansızlık da yakasını bırakmadı! 8

Şimdilerde evinde karantina altında günlerini geçiren Biran Damla Yılmaz hem ağlamaklı rollerden kurtuldu hemde sempatikliğini sergileyebileceği Nehir gibi güzel bir rol buldu.Ancak oyuncunun büyük çıkış yapacağı kesin olan Baraj dizisinin ekrana uzun süre ara verdikten sonra dönmesi muhtemel. Dizi sektöründe kimse ne olacağını bilmiyor.

Henüz 2 bölümü yayınlanan Baraj dizisi tam da büyük çıkış yapacağı bir dönemde bu salgın hastalık büyük engel getirdi. Dizi yeniden ekrana döndüğünde aynı ilgiyi görür mü şimdiden bir şey söylemek zor. Ancak Biran Damla Yılmaz’ın çok başarılı başladığı bir işin, talihsiz bir şekilde durduğu gerçeği önümüzde.

Şimdilerde evinde dinlenmekte olan oyuncu, sosyal medyadan paylaştığı eğlenceli halleri ile takipçilerinin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Evde köpeği ile vakit geçiren oyuncunun hayranları ise ekrana yeniden dönmesini merakla bekliyor.

Biran Damla Yılmaz'ın Baraj dizisi ile talihi döndü ama şansızlık da yakasını bırakmadı! 9