Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bircan Bali’den intihar girişiminde bulunduğu iddia edilen Murat Başoğlu’na çok ağır sözler

Bircan Bali’den intihar girişiminde bulunduğu iddia edilen Murat Başoğlu’na çok ağır sözler

tarafından ker_def

Ünlü sunucu Murat Başoğlu’nun ihtihara kalkıştığına yönelik iddialar Beyaz TV ekranında Söylemezsem Olmaz programında da gündem oldu.

Ece Erken, “Çok çirkinliklere imza attı” diyerek Başoğlu’na gönderme yaptı.

Bircan Bali ise adeta açtı ağzını yumdu gözünü… Kendisine sosyal medyadan yapılan ‘Bu adamı yıkan sensin’ şeklindeki yorumlara sinirlenen ve Murat Başoğlu’na demediği lafı bırakmayan Bali, canlı yayında adeta kendinden geçti.

Programdaki konuşmaları aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…

Bu arada, 4 gün önce İstanbul’daki evinde intihar teşebbüsünde bulunduğu iddia edilen Başoğlu’nun intihara kalkışmadığına yönelik bilgiler de geldi.

Ünlü ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Murat Başoğlu ile ilgili intihar haberini yalanladı.

Yakın çevresinden haber aldığını söyleyen ünlü sanatçı Onur Akay, “Murat Başoğlu intihar etmedi, bu kadar olaya rağmen psikolojisi bile iyi adamın, Bodrum’da eşi ile tatiline devam ediyor.” ifadelerini kullandı. Akay, “Ancak bu sabah Kerimcan Durmaz’la ilgili iddia doğru. Bodrum Amerikan Hastanesi’de yatıyor şu an ama onun da sağlığı çok iyi. Çok kısa süren bir apandisit ameliyatı geçirdi. Her hangi bir sorun yok.” dedi.