Ana sayfa Sosyal Medya Birce Akalay 3 farklı konu ile bugünün magazin gündeminde baş sırada!

Birce Akalay 3 farklı konu ile bugünün magazin gündeminde baş sırada!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Babil dizisinde canlandırdığı İlay karakteri ile gönülleri bir kez daha fetheden Birce Akalay, üç farklı konu ile bugünün magazin gündemine yerleşti.Oyuncuyu gündeme taşıyan konular ise şöyle:

1- Yeni aşkı ile yakalandı. TV100’ün haberine göre Birce Akalay İstinye’de yeni aşkı ile yakaladı. İddiaya göre ünlü oyuncu yeni sevgilisi ile el ele görüntülendi. Akalay açıklama yapmadan ayrıldı.

Birce Akalay 3 farklı konu ile bugünün magazin gündeminde baş sırada! 8

2- Ünlü oyuncu bununla kalmadı. Bugün instagram hesabından yaptığı frikik paylaşımı ile herkesi çok gülümsetti. Akalay, “Firikik vermeyi kimseden öğrenecek değiliz” notu ile aşağıdaki çocukluk pozunu yayınladı.

Birce Akalay 3 farklı konu ile bugünün magazin gündeminde baş sırada! 9

3-Birce Akalay’ın popülerliği adeta Babil dizisindeki İlay karakteri ile tavan yaptı. Benzer bir durum Siyah -Beyaz Aşk dizisinin yayınlandığı 2017-2018 sezonunda da yaşanmıştı. Güzelliği ile Babil dizisinde göz dolduran Akalay, sosyal medyada hayranlarının iltifat yarışı başlatmasına sebep oldu. Oyuncu sıklıkla TT listesine girmeyi başarıyor ve hayranlarının pek de durmaya niyeti yok. Sadece ülkemizden değil yurt dışında da çok sayıda mesaj paylaşıldığını belirtelim.