Ana sayfa Sosyal Medya Birce Akalay, Babil biter bitmez gittiği Bodrum’dan bu gidişle zor döner!

Birce Akalay, Babil biter bitmez gittiği Bodrum’dan bu gidişle zor döner!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Birce Akalay, Star TV’de ekrana gelen Babil dizisinde İlay karakterine hayat veriyordu. Hayranlarının yeni bir dizide görmekten hayli mutlu olduğu Birce Akalay, Babil’in finalinden sonra soluğu Bodrum’da aldı. Dizi, 20. bölümüyle ekrana veda etmişti geçtiğimiz günlerde.

Aslında iddialı başlayan bir yapımdı ve kadrosuyla da göz dolduruyordu. Halit Ergenç, Nur Fettahoğlu, Onur Saylak ve Mesut Akusta ile kamera karşısına geçen Birce Akalay, yeni imajıyla da çok sevilmişti.

Ancak reytingler istenileni vermeyince Star TV, geçtiğimiz haftalarda final yapma kararı aldı. Birce Akalay ise çok sevdiği Bodrum Gümüşlük’e gitti.

Oyuncu, yaz dönemlerini bir süredir Gümüşlük’te geçiren ünlü isimler arasında. Deniz Çakır gibi Birce Akalay’ın da Gümüşlük’e ayrı bir tutkusu var. Her fırsatta soluğu orada alıyor.

Babil dizisinin final yapmasının ardından da oyuncu bir anda Bodrum’da ortaya çıktı. Bir kaç gün önce Nükhet Duru ile kahvaltıda buluşan oyuncu, bu kez de Suzan Kardeş ve dostları ile çekilen fotoğraflarını paylaştı.

Birce Akalay, Babil biter bitmez gittiği Bodrum'dan bu gidişle zor döner! 8

İstanbul’dan uzakta daha güvenilir bulmuş olacaklar ki Covid 19 salgınına karşın Akalay ve yanındaki kimsede maske görünmüyor. İstanbul’da sokağa çıkmaya korkarken anlaşılan Birce Akalay, Bodrum’da daha güvende hissediyor kendisini.

Ne zaman döner bilinmez ama bir projesi olmadığı da Ocak ayında Bodrum’a gitmesinden belli. Önümüzdeki günler ne gösterir hep birlikte göreceğiz ancak Birce Akalay’ın keyfinin hayli yerinde olduğu ve salgında İstanbul’da olmanın daha tehlikeli olduğu düşünülürse çok yakın bir zamanda gelmeyeceğini tahmin etmek de güç değil…

Birce Akalay, Babil biter bitmez gittiği Bodrum'dan bu gidişle zor döner! 9