Ana sayfa Dizi Haberleri Birce Akalay çok kararlı! Artık o rolleri kabul etmeyecek!

Birce Akalay çok kararlı! Artık o rolleri kabul etmeyecek!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başarılı oyuncu Birce Akalay bir süredir ulusal kanallardan uzakta. En son Netflix için çekilen Mezarlık isimli dizide rol alan Akalay, bundan sonra seçeceği rollerde bir konuya çok dikkat edeceğini açıkladı.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Birce Akalay, bundan sonra kadına şiddeti meşrulaştıran projelerin hiçbirinde yer almayacağını söyledi. Başarılı oyuncu önceden bu konuya çok dikkat etmediğini ama artık değiştiğini itiraf etti. Bu konuda çok kararlı olduğunu belirten Akalay, “Şiddeti niye meşrulaştırayım ki?” dedi. Birce Akalay bu duruşuyla büyük alkış aldı.

Birce Akalay’ın en son ekrana geldiği ulusal kanal Fox TV olmuştu. Fox TV’de yayınlanan Son Yaz dizisine ikinci sezonda dahil olan oyuncunun bu macerası dizi reyting kurbanı olunca fazla uzun sürmemişti. Akalay, Son Yaz’ın başarısızlığının ardından bir daha ekrana gelmedi.

Birce Akalay çok kararlı! Artık o rolleri kabul etmeyecek! 7

Başarılı oyuncu en son Netflix için çekilen Mezarlık dizisinde rol aldı. Dizide başarılı oyunculardan Olgun Toker ile kamera karşısına geçen Birce Akalay, çarpıcı bir hikaye ile izleyicinin karşısına gelmek için gün sayıyor. Oyuncu, yeni dizisi için de bir hayli heyecanlı.

Çekimleri büyük bir titizlikle yürütülen dizi, orijinal yerli bir dizi olarak Netflix’te yayınlanacak. Türkiye’nin kanayan yarası olan kadın cinayetlerine dikkat çekecek olan dizinin senaryosunu Özden Uçar ve Onur Böber yazdı.

Birce Akalay, kadına şiddete dikkat çeken yeni dizisi Mezarlık’la bu kararının da ilk adımını atmış oldu. Başarılı oyuncunun bir sonraki projesinin ne olacağı büyük bir soru işareti.