Ana sayfa Sosyal Medya Birce Akalay fazla kilolarından nasıl kurtuldu?

Birce Akalay fazla kilolarından nasıl kurtuldu?

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay –Ekranların güzel oyuncusu Birce Akalay şimdilerde, başrolünde yer aldığı Netflix dizisi Kuş Uçuşu’nun ikinci sezonu çekimleri için sette bulunuyor.

Yaz aylarında bir süre dinlendikten sonra yoğun çalışma temposuna geri dönen ünlü oyuncu sadece oyunculuğuyla değil güzelliğiyle de sık sık adından söz ettiren oyuncular arasında yer alıyor. Sosyal medyayı da aktif kullanan oyuncu iş ve günlük hayatından yaptığı paylaşımlarla hayranları tarafından ilgiyle takip ediliyor.

Birce Akalay son instagram fotoğrafında, kilo vermesinin sırrını hayranlarıyla paylaştı. İçtiği sebze suyunun görselini yayınlayan Birce Akalay, “4 haftada verdiğim kiloları ve son derece sağlıklı hissetmemi bu arkadaşa  borçluyum” ifadelerini kullandı.

Birce Akalay fazla kilolarından nasıl kurtuldu? 7

Kuş Uçuşu dizisinde İbrahim Çelikkol  ve Miray Daner ile başrolü paylaşan Birce Akalay dizide sergilediği başarılı performansla ilk sezon adından sıkça bahsettirdi.

Dizinin setinden partneri İbrahim Çelikkol’la da paylaşımlarda bulunan oyuncunun son paylaşımı hayli ilgi görmüştü.  ‘Kenan’ ve ‘Lale’ karakterlerine hayat veren ikilinin okul yıllarında, sevgili oldukları dönemle ilgili yeni sahnelerin çekilmekte olduğu tahminleri yapıldı.

Kuş Uçuşu’nun ilk sezonu sadece Türkiye’de değil, dijital platformun yayınlandığı pek çok ülkede büyük ilgiyle izlendi. İlk sezonu Top 10 listelerinde haftalarca kalan dizinin 2. sezonu da heyecanla bekleniyor.