Ana sayfa Sosyal Medya Birce Akalay, havuzdaki en doğal haliyle yine övgüleri topladı

Birce Akalay, havuzdaki en doğal haliyle yine övgüleri topladı

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Birce Akalay, ekrana en son Son Yaz dizisi ile gelmişti. Fox TV’nin dizisi, ikinci sezonda reytingleri düşük gelince kanal tarafından devam ettirilmedi. Diziyi ısrarla takip edenler için adeta fenomen bir yapım oldu. Birce Akalay da 2. sezonda katılmıştı. Fakat erken final ile birlikte oyuncu çok fazla dizide yer alamadı.

Akalay, 2021 Eylül ayında sona eren diziden sonra tekrar ekranda bir başka dizide oynamadı. Fakat bu sezon iki ayrı dizi ile gündeme gelen oyuncu, gündemden düşmedi! Geçtiğimiz yıl çekimleri yapılan Mezarlık ve Kuş Uçuşu isimli iki dizide oynadı Akalay.

Kuş Uçuşu isimli dizisinde İbrahim Çelikkol ile başrolde yer alması, özellikle Kanal D’nin sevilen yapımlarından Siyah Beyaz Aşk dizisinde iki oyuncuyu partner olarak izleyen ve unutamayanlar için de güzel bir sürpriz oldu. Akalay ve Çelikkol’a Kuş Uçuşu dizisinin başrolünde Miray Daner de eşlik etti.

3 Haziran’da yayınlanan dizi, kısa sürede gündem oluşturdu. Netflix’in Top 10 listesinde üst sıralara çıkan dizi, sosyal medyanın gündeminden de uzun süre düşmedi. Birce Akalay, deneyimli bir tv muhabiri-gazeteciyi oynadığı dizideki performansı ile büyük beğeni kazandı.

Birce Akalay, havuzdaki en doğal haliyle yine övgüleri topladı 30

Akalay, iki hafta sonra da Netflix’in Mezarlık dizisini yayınlamasıyla yeniden gündeme geldi. İki ayrı dizideki oyunculuğu ile eleştirmenlerden, izleyenlerden beğeniler, övgü dolu yorumlar alan Birce Akalay, ekranda olmasa da iki dijital dizisiyle gündemin çok konuşulan ismi olmayı başardı.

Rol aldığı yapımlarda oyunculuğu ile konuşturan Birce Akalay, Mezarlık ve Kuş Uçuşu dizilerinin beğenilmesi ve gündem oluşturmasının ardından, bu dizilerden gelecek 2. sezon açıklamaları için beklemede şu sıralar. İzleyici de Netflix’in kararını bekliyor.

Bu arada oyuncu, sıcak yaz günlerinde tatil yapıp, bol bol dinleniyor. Geçtiğimiz günlerde havuzdaki bir fotoğrafını paylaşan oyuncu, makyajsız hali, doğal güzelliği ile de hayranlarından tam not aldı…

Birce Akalay, havuzdaki en doğal haliyle yine övgüleri topladı 31

Bir kaç gün önce de İbrahim Çelikkol ile arabada pozlarıyla konuşulmuştu oyuncu. Çok iyi dost olana oyuncular, neşeli halleri ile aşağıda görülmekte…

Birce Akalay, havuzdaki en doğal haliyle yine övgüleri topladı 32