Ana sayfa Dizi Haberleri Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu’nu buluşturan Kanal D dizisi yeniden ekranda!

Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu’nu buluşturan Kanal D dizisi yeniden ekranda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu, Kanal D ekranında yayınlanan Küçük Ağa dizisiyle hem kariyerlerinde hem de özel hayatlarında önemli bir adım atmıştı. 2014 yılının 28 Ocak günü başlayan Küçük Ağa dizisi, 17 Mart 2015 tarihinde 50. bölümüyle ekranlara veda etmişti.

Merhum Zeki Alasya gibi bir efsanenin de kadrosunda yer aldığı Küçük Ağa dizisinin çocuk oyuncusu Emir Berke Zincidi de büyük bir ilgi görmüştü. Yapımını Erler Film’in üstlendiği, senaryosunu Ahmet Yurdakul, Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un kaleme aldığı Küçük Ağa dizisi yayınlandığı dönemde çok beğenildi.

Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu'nu buluşturan Kanal D dizisi yeniden ekranda! 8

Dizi, 16 Haziran Salı günü sabah 07.00’da izleyicilerle yeniden buluşacak. Küçük Ağa dizisi hafta için her gün sabah 07.00’da izleyicilerle buluşmaya devam edecek. Eğlenceli hikayesi ile dikkat çeken dizi magazin gündeminde de sıklıkla yer almıştı.

Birce Akalay ve Sarp Leventoğlu’nun dizide başlayan aşkları da 1 Ağustos 2014 yılında evlilik ile sonuçlanmıştı. Ünlü çift, 17 Ocak 2017 tarihinde ise anlaşmalı şekilde, şiddetli geçimsizlik nedeniyle tek celsede boşanmıştı.

Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu'nu buluşturan Kanal D dizisi yeniden ekranda! 9

Küçük Ağa’nın genel hikayesi ise şöyle:

İstanbul’un görmüş geçirmiş, varlıklı ailesinin kızı Sinem ve Urfalı zengin bir ağanın oğlu Ali, 10 senelik evliliklerini bir anda bitirme kararı almışlardır.

Sinem, özel bir hastanede nörolog uzman doktor olarak çalışmaktadır. Güzel, zeki ve etrafında kendisinin farketmediği bir ilgiye sahiptir. Ali yakışıklı, prezantabl, zeki ve bir reklam ajansının mihenk taşıdır. Çok önemli projelere imza atmıştır.

Anne ve babasının boşanma kararından çok etkilenen ve binbir türlü yaramazlığı yapma potansiyelinin yüksek olduğu, 6 yaşındaki Mehmet Can, anne ve babasının ayrılmaması için elinden geleni yapar. Evde, okulda ve mahallede onca yaramazlık, anne ve babasını tekrar bir araya getirmek için çare olmamıştır. Bu evlilikten pek de hoşnut olmayan, ayrı kültürlere ait aile büyüklerini işin içine karıştırır.

Küçük ağamız, temelde etrafındaki olumsuzlukları çocuk aklı ile çözmeye çalışan, günümüzde yaşanan aile ve çevre yaşantımızdaki değerlerin, ne denli önemli olduğuna değinmeye çalışarak, izleyiciye de kıssadan hisse sağlayan bir öykünün kahramanıdır.