Ana sayfa Dizi Haberleri Birce Akalay mest oldu! Kuş Uçuşu dizisi tahminlerinin ötesine geçti, fırtına estirdi!

Birce Akalay mest oldu! Kuş Uçuşu dizisi tahminlerinin ötesine geçti, fırtına estirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Birce Akalay hem Kuş Uçuşu hem de Mezarlık isimli dizilerle gündemde yer almaya devam ediyor. Netflix’te Haziran başında izleyicilerle buluşan Kuş Uçuşu isimli dijital dizi büyük beğeni topladı. İbrahim Çelikkol ile yıllar sonra yeniden aynı sette buluşan oyuncu, ayrıca Miray Daner ile birlikte de çok etkili sahnelerde yer aldı.

Kuş Uçuşu dizisi, Türkiye’nin yanı sıra birçok ülkede büyük başarı kazandı ve bu durumu şaşkınlıkla izleyen Birce Akalay’ın tahminlerinin bile üzerine çıkan bir sonuç ortaya çıktı. Bu durumun memnuniyetini yaşayan oyuncu, dizinin ikinci sezonunun kendisi için öncelikli proje olacağını duyurdu.

Mezarlık isimli 4 bölümden oluşan film serisinde ise bir dedektifi canlandıran oyuncu, Olgun Toker ile başrolü paylaştı. Mezarlık projesinde kadın cinayetlerini araştıran bir polis olarak izleyicilerin karşısına çıkan oyuncu yine çok olumlu yorumlar aldı. Son dönemde iki farklı proje ile Netflix’te hayranlarından alkış alan Birce Akalay, yeni sezon için de yeni proje teklifleri alıyor.

Birce Akalay mest oldu! Kuş Uçuşu dizisi tahminlerinin ötesine geçti, fırtına estirdi! 29

Oyuncu daha önce yaptığı açıklamada hem Kuş Uçuşu hem de Mezarlık projelerinin yayınlanmasını ve bunların devam çekimleri olabileceği için de net bir anlaşma yapmak istemediğini söylemişti. Her iki proje de büyük beğeni toplarken, Birce Akalay’a en son Oktay Kaynarca’dan bir teklif geldi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki başarısının ardından Oktay Kaynarca kendisinin de ortağı olduğu şirketin yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam’da başrolde yer alacak. Yakın arkadaşı Birce Akalay’a da teklif götüren Kaynarca, henüz olumlu yanıt alamamıştı.

Birce Akalay, katıldığı etkinlikte gazetecilerin sorularını yanıtladı. İşlerinin çok iyi gittiğini ve bunun kendisini memnun ettiğini anlatan Birce Akalay, Kuş Uçuşu izleyicilerden gelen tepkiler için şöyle konuştu:

“Başarılı olacağını biliyordum ama bu kadar dünya çapında beğenileceğini, bu kadar tepkilerin güzel olacağını tahmin etmiyordum, ön göremiyordum. Başarılı olacağına inandığım bazı ülkeler vardı. Tahminlerim vardı, bu kadar sevileceğini hiç düşünmezdim.”

Birce Akalay, Bodrum’da tatil yaptıktan sonra yeniden İstanbul’a döndü. Bu yaz aylarında çalışmayı arzu eden oyuncu, işlerin gidişatının da bunu gerektirdiğini anlattı.

Henüz net bir anlaşması olmayan oyuncu, “Kuş Uçuşu’nun ikinci sezonu olabileceğine dair güzel şeyler duyuyoruz. Onun için önceliğim o, yakın zamanda belli olur. Oradan çıkacak karara göre de televizyonda da ne yapabileceğime bakacağım. Ben de özledim televizyon seyircisini, ekranda olmayı. Ama şu anda önceliğim Kuş Uçuşu diyebilirim” açıklamasını yaptı.