Ana sayfa Sosyal Medya Birce Akalay, oyunculuktan sonra, yeni bir işe imza atmaya hazırlanıyor!

Birce Akalay, oyunculuktan sonra, yeni bir işe imza atmaya hazırlanıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com /Detay- Ünlü oyuncu Birce Akalay, Star TV’de yayınlanan Babil dizisinde canlandırdığı İlay karakteri ile en son ekranlara gelmişti. Sonrasında ise pandemi sürecinin de etkisiyle bir süre İstanbul’dan Bodrum’a giden ve dinlenen oyuncu, yeni bir dizi için geri döndü.

Şimdilerde dijital bir dizide rol alıyor. Daha önce Siyah Beyaz Aşk isimli Kanal D dizisinde İbrahim Çelikkol ile partner olan oyuncu, yeni dizisinde de eski partneri ile buluştu.

Kuş Uçuşu isimli dizinin çekimleri devam ediyor. Netflix’te yayınlanacak olan dizide ayrıca Miray Daner, Defne Kayalar ve İrem Sak da rol alıyor.

Birce Akalay’ın geçtiğimiz günlerde oyunculuk dışında bir başka işe daha el attığı gündeme gelmişti. Akalay, yeni bir takı markası ile tasarladığı mücevherleri satışa sunacak.

Birce Akalay, yeni işiyle ilgili olarak ilk paylaşımlarını da yaptı. Atölyede ustalarla birlikte tasarımların yapımı için çalışan oyuncunun küçük bir  toplantı yaptığı görülüyor…

Birce Akalay, oyunculuktan sonra, yeni bir işe imza atmaya hazırlanıyor! 8

Instagram sayfasından yeni heyecanını paylaşan oyuncu, “Birce fine jewellery” markasının çalışmalarının tam gaz sürdüğünü de göstermiş oldu…

Birce Akalay, oyunculuktan sonra, yeni bir işe imza atmaya hazırlanıyor! 9