Ana sayfa Dizi Haberleri Birce Akalay ve Cansel Elçin’in yeni dizisi Ağlama Anne’nin ilk fragmanı dehşete düşürdü!

Birce Akalay ve Cansel Elçin’in yeni dizisi Ağlama Anne’nin ilk fragmanı dehşete düşürdü!

tarafından ker_def
Atv’nin yeni dizisi Ağlama Anne dizisinden ilk görüntüler yayınlandı.

Televizyon Gazetesi Detay

atv’nin Birce Akalay, Cansel Elçin ve Özlem Yılmaz’ı buluşturan iddialı dizisi ‘Ağlama Anne’nin çekimleri tüm hızıyla sürüyor. Pazar günleri seyirciyle buluşacak olan Süreç Film imzalı dizinin ilk bölümünün Eylül sonunda ekrana gelmesi planlanıyor.

Dizinin ilk görüntüleri de izleyicilerle atv ekranında buluştu. Korku filmini andıran tanıtımda çocuğunu bir binanın banyosunda kendi başına doğurmak zorunda kalan ve onu pencereden dışarı bırakmak zorunda kalan kadının görüntüleri şoke etti.

Videodan ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

Projede kullanılan aynı adlı şarkı nedeniyle bu değişikliğe karar verildiği ortaya çıktı. Dizi için 90’lı yıllarda Ajda Pekkan ve Selda Bağcan’ın yorumladığı, sözleri Sezen Aksu’ya müziği ise Yunan Georges Moustaki’ye ait olan ‘Ağlama Anne’ şarkısının telif haklarının satın alındığı öğrenildi.

‘Ağlama Anne’ dizisinde kullanılan şarkıyı ise aynı zamanda Süreç Film’in ‘Yeni Gelin’ dizisinde de Şirin karakterini oynayan şarkıcı Feride Hilal Akın seslendirdi. Akın’ın ‘Ağlama Anne’ yorumunu dinleyenlerin çok beğendiği konuşuluyor.

Peki dizinin hikayesi nasıl?

Okul yıllarında yaşadığı tek gecelik eğlencenin bedelini hayatı boyunca ödeyen ve evlat katili olmakla suçlanan Alev ile ailesinin hikâyesini anlatan dizi, Esin Gök’ün yazdığı etkileyici senaryosuyla dikkat çekiyor. Feride Kaytan’ın yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin ‘Yıllar Sonra’ olan ilk ismi daha sonra ‘Ağlama Anne’ olarak değiştirildi.